Ordu'da 'Hürriyetçi Eğitim Sen' Öğretmenler Gününü Kutladı

Hürriyetçi Eğitim Sen Ordu İl Temsilciği tarafından düzenlenen öğretmenler günü kahvaltısına Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Genel Sekreter Ali İhsan Hasanpaşaoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Erol Usta katıldılar.

Ordu'da 'Hürriyetçi Eğitim Sen' Öğretmenler Gününü Kutladı

Hürriyetçi Eğitim Sen Ordu il Başkanı Kazım Tonyalı’nın açılış konuşmasıyla başlayan program Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Levent Kuruoğlu konuşmasına öğretmenler gününü kutlayarak başladı.

2 YILDA 25 BİN CİVARI ÜYE

2021 yılında kurulan Hürriyetçi Eğitim Sen sendikasının kısa zamanda 25 bin civarı üye sayısına ulaştığını bu yönüyle Hürriyetçi Eğitim Sen’in kısa sürede bu sayıya ulaşabilen tek sendika olduğunun da altını çizdi.

"EĞİTİME VE EĞİTİMCİYE DEĞER"

Kuruoğlu son zamanlarda toplumda önem atfedilmesi gereken öğretmenlerin maruz kaldıkları şiddet eylemlerini de sert bir şekilde kınayarak, "Bir ülkenin kalkınmasının en önemli yolunun eğitime ve eğitimciye değer verilmesiyle mümkün olabileceğini" söyledi.

 Genel Başkan ve beraberindeki heyete çiçek ve plaket takdiminden sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü sabah kahvaltı programı sona erdi.

orduolay.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER