Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürünü Ziyaret Ettik

Anadolu Eğitim Sendikası olarak Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü sayın Dr. Muammer Yıldız’ ı ziyaret ettik. 

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürünü Ziyaret Ettik

Genel başkanımız Mehmet Alper Öğretici ve hukukçumuz Ümit Gülseven özel öğretim kurumları ile ilgili taleplerimizi içeren raporumuzu sundu. 

Anadolu Eğitim Sendikası olarak özel öğretim kurumları için verilen teşviklerden öğretmenlerin ve bordrolu çalışanların faydalanamadığını, gelirinde düzenleme yapanların faydalandığını ifade ettik. Bununla ilgili çalışma yapılmasını talep ettik. 

Paydaşlarla hareket etmenin önemine vurgu yapan, dosyamızı titizlikle inceleyen genel müdürümüze nezaketleri için teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mesut
Mesut - 5 yıl Önce

Başak mahallesi, hürriyet bulvarındaki Başakşehir Açı Özel öğretim Kursunun usülsüz olduğu bilindiği halde Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Muammer Yıldız'ın yeğeninin olduğu için göz yumuluyor. Kanuna aykırı faaliyetlerine ceza bile kesilmiyor. Kanunen kapatılsa yeridir. Kanunlar adamına göre uygulanıyor. Maarif müfettişleri görevini yapmıyor. Devlet kurumlarının görevini yapmasını biz vatandaşlar olarak beklemekteyiz.

SIRADAKİ HABER