Rektör Türkmen'den Geylan'a Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı makamında ziyaret etti. 

Rektör Türkmen'den Geylan'a Ziyaret

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette, üniversite ve yükseköğretim hayatında yaşanan son gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Türkmen’e nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Genel Başkan, başarılı hizmetlerinin devamını diledi. Geylan açıklamasında şunları kaydetti: “Eğitim ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her konuda sendikamız etkin rol almaktadır. Bu kapsamda üniversitelerimiz ve üniversite çalışanlarının sorunları bizim tavır geliştirdiğimiz alanlar arasındadır.

Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine erişmesinde, nitelikli insan gücünün ihtiyaca cevap verecek düzeye ulaşmasında üniversitelerin etkin olduğunun farkındayız. Bu amaçla birçok çalıştay ve panel düzenliyor; üniversite ziyaretlerimiz ile çalışanların nabzını tutup, sorunları belirleyip, çözüm önerilerini masaya yatıyoruz. Türk Eğitim-Sen olarak, üniversite çalışanlarının sorunları ile ilgili paydaşlarımızla görüş alışverişindeyiz. Ayrıca Bayburt Üniversite Rektörlüğüne yeni atanmış olan Sayın Türkmen’e görevinde başarılar diliyorum. Bayburt Üniversitesi'nin gelişmesi ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi anlamında Türk Eğitim-Sen olarak üzerimize düşeni yapacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2021, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER