ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET

 ŞEHİT AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
 

   TÜRK BÜRO SEN Çankırı Şube Yönetim ve Kadın Kolları Çankırılı Şehidimiz Cumali AKMAN’ın ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette Şube Başkanımız Metin Memiş şehitliğin önemi, herkese nasip olmayacağı, terörün geldiği boyut ve sebeplerinden bahisle Çankırılı Şehidimiz Cumali AKMAN olmak üzere, Ankara ve ülkemizin her köşesinde  şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.
Şehitlerimizin ruhuna Türk Diyanet Vakıf Sen Çankırı İl temsilcimiz Satılmış Akyol tarafından aşr-ı şerif, Yasin-i Şerif ve Fatiha okunarak dualar gönderildi. Asr suresinde tavsiye edilen sabırlar dilendi.
Ziyarette Şube Başkanımız Metin Memiş  “Şehitlerimizin anısına” Türk Büro-Sen Çankırı Şubesi tarafından yaptırılan ve dağıtılan Türk Bayrağını Şehidimizin babası Rafet AKMAN’a, Türk Büro-Sen Kadın Kolları Başkanı Betül AYHAN da şehidimizin annesi Ayşe AKMAN’a Kuran-I Kerim ve Türk Bayrağını takdim etti. Şehidimizin annesinin bayrağı yüzüne sürerek gözyaşlarına boğulması duygusal anların hep birlikte yaşanmasına sebep oldu..
Heyet olarak şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah Türk Milletine güç, kuvvet versin temennisinde bulunuldu
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER