SENCE' NİN 2.SAYISI YOLDA

SENCE' NİN 2.SAYISI YOLDA

Sendikamız tarafından aile, kültür, sağlık ve sosyal yaşama yönelik olarak çıkartılan dergimiz Sence’nin yayın kurulu ikinci sayı çalışma toplantısını 15 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıya Genel Başkanımız ve dergimizin imtiyaz sahibi Fahrettin Yokuş, Genel Başkan Yardımcımız ve Dergi  Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cafer Seçer, Genel Başkan Yardımcımız ve Dergi Yayın Kurulu Üyemiz Nejla Öksüz, Genel Başkan Yardımcılarımız Osman Eksert, Tahir Yüzbaşıoğlu, Sence Dergisi Editörü Yasemin Güngör, Dergi Yayın Kurulu Üyelerimiz Yunus Şevki Kibar, Süleyman Güngör, ve Ebubekir Korkmaz katıldı.

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş açılış konuşmasında emekleri için tüm yayın ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Memur Sendikacılığı yapmak oldukça zor. İşçi sendikalarına tanınan haklardan mahrumuz. Böylesine zorluklar içinde mücadelemizi devam ettirirken, bir farkındalık yaratmak istedik. Üyelerimizin hak ve menfaatlerinin dışında, onların okuyabileceği, aradığı çeşitli bilgilere kolayca ulaşabileceği bir dergi çıkarttık. Dergimizde kadına, aileye, çocuğa, sağlığa, bilime, kültür-sanata, az bilinen ama önemli olan konulara, çalışma hayatında yaşanan sorunlara yer vererek herkesin rahatlıkla masasında bulundurabileceği, keyifle okuyabileceği dergimiz Sence’yi ilk sayısı ile üyelerimizin huzuruna sunduk. Maalesef okuma oranının son derece düşük olduğu ülkemizde, insanlarımıza rahatlıkla okuyabileceği ve okuma alışkanlığı kazandırabileceğimiz bir dergi yarattık. Bizim arzumuz Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği ‘muasır medeniyetler seviyesine’ ulaşmaktır. Bunuda okuyarak ve çalışarak yapabiliriz. Ayrıca özellikle son günlerde Cumhuriyet’e ve Atatürk’e karşı yapılan  saldırıların yoğunlaştığı bu dönemde Ulu Önderimiz Atatürk’e, Cumhuriyetimiz’e ve kazanımlarına da her sayıda mutlaka yer vereceğiz.”

Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş’un konuşmasının ardından, dergimizin ikinci sayısı için belirlediğimiz konular üzerinde çalışmalar yapılarak, Eylül ayında çıkartmayı planladığımız Sence’nin ikinci sayısının bir taslağı oluşturuldu.

Geç saatlere kadar süren toplantımızın ardından, dergimizin yayın ve yönetim kurulu üyeleri birlikte iftar açtılar.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER