SENDİKA YÖNETİCİSİ 'İSRAİL YIKILACAK' DEDİ

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilginden ilginç açıklamalar geldi.

  SENDİKA YÖNETİCİSİ 'İSRAİL YIKILACAK' DEDİ
 Sendikanın resmi sitesinde yazdığı yazıda Bilgin ‘Şunu biliyor ve her daim yaşıyorum. Müslümanlar İsrail söz konusu olduğunda ümitsiz bir çaresizlik içine yuvarlanıyorlar. Takip edebildiğim kadarıyla Müslüman aydın ve âlimlerden İsrail’in nasıl yıkılabileceği konusunda çalışma yapıp söz söyleyen yok. Daha da öte nasıl terbiye edilebileceği konusuna sloganların ötesinde bir cüret yok. Bunun hayal bile edilip mümkün görülememesi bir itikadi sorundur. Oysa Amerika, İngiltere ve İsrail’de lise öğrencilerinin en sevdikleri münazara konusu dünyanın özellikle de Ortadoğu’nun siyasi ve kültürel haritasının nasıl değişmesi gerektiğidir. Burada bilinçaltı; “bugünkü sınırlar kesin değişecek de bu nasıl olmalıdır.” Şeklinde bir açıklama yaparak ilginç bir noktaya değindi.
 
Tarihtende örnekler veren Bilgin, İsrail’in yıkılacağına dair ‘ Oysa tarihte, büyük güçler birçok kez yıkıldı. İşte Firavun’un monarşik mutlakıyetinin tanrı krallığa yükseldiği kritik eşik burasıdır. Bu eşiği Firavun ve bu sihirden beslenen sınıflar bunu biliyorlardı. Bir çocuk dahi Firavunun yıkılabileceğini hayal edebilirse bütün düzen yıkılacaktı. Bizim âlimlerimizin ve diplomatlarımızın bilemediği şeyleri o çocuklar biliyor ve İsrail’in nasıl yıkılacağını hayal edebiliyorlar’ şeklinde beklentisini dile getirdi.


Bilgin ayrıca günümüzde uluslararası arenanın kültür olarak Müslümanlar, sınıf olarak emekçiler, ırk olarak da Araplar, Türkler, Kürtler ve siyahilerin zayıf halkalar olarak görüldüğünü belirtti.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mdrK
mdrK - 10 yıl Önce

Adam kayırmacılıkla siz mi yıkacaksınız...

Osman
Osman - 10 yıl Önce

Yatmaya devam yani.Gemi,silah,uçak,top,mermi yok,demokratik bir o kadar da çığırtkan bir milletiz ya ne gerek var bunlara deriz.Elin gavuru üretir,atölyelerde sabahlar,icatlar geliştirir,bir israil 300 milyon arabı kovalar(biz de bağırır,işaretler yapar,cola içmez,aspirin içeriz çok da kurnazızdır,kafir müslümana hizmet etsin diye yaratılmış der işi götürürüz.Sizler oralarda ne arıyorsunuz,nasıl geldiniz,asıl bu sorgulanmalı.

İhsan
İhsan - 10 yıl Önce

EVET Siyonist İsrail devlet değil, şerefsizlerin tohumlarının oluşturduğu lanetli bir toplumdur. Tüm Türkiye Sn Başkan gibi düşünmektedir. İsraile devlet diyenin yüzüne tükürürüm... ABD İsraile sürekli yardım yapıyor. İktidara küfretmek adına İsrail ve ABD ye destek verenler insan değildir.Şehit çocuklar onların vicdanını yakacaktır... İsraili vuralım diyenlerin derdi.Tayyip Türkiyeyi savaşa sokacak propagandası yapmak isteyenlerdir. İsraile savaş açıp gereği yapılsın demek değil...

SIRADAKİ HABER