Şube Müdürlüğü Görevlendirmelerine Tepki

İstanbul Kamu-Sen İl Başkanı Remzi ÖZMEN Şube Müdürlüğü Görevlendirmelerine Tepki Gösterdi.

Şube Müdürlüğü Görevlendirmelerine Tepki

İstanbul Kamu-Sen  İl Başkanı Remzi Özmen yaptıkları çalışma sonucu Istanbul da 22 Şube Müdürü görevlendirmesi olduğunu belirterek “Elbette kadro boşsa görevlendirme olur. Ancak Ey MEB siz şube müdürü sınavı yapmadınız mi? Tabi ki yapıldı.

Peki neden sınavı kazananları boş kadrolara atamıyorsunuz da baraj puanı 80 olan sınavda 40 alanları gorevlendiriyorsunuz? Birinci sorumuz budur!

İkinci sorumuz gorevlendirdiginiz şube müdürlerinden kaçı malum sendikanın talimatıyla görevlendirildi? Adil davranmak söz ile olmuyor icraat lazım. “ diyerek İstanbul’daki şube müdürü görevlendirmelerinin hep Eğitim Birsen üyesi kişilerin yapılmasına tepki gösterdi.

Bir ilçe müdürü atanmış açık olan şube müdürlüğü kadrosuna bir üyesini atamak istediğini belirten Remzi ÖZMEN, “Ancak bir şartı vardır sendikadan istifa etki bana saldırmasınlar.

Arkadaş beni aradı samimi olsaydı sana bunu demezdi dedim. Ancak dilersen istifa et ve sonucu test et. Arkadaş bizden istifa etti. Sendika bu adi duyunca kıyametler koparttı.

Sonuç ne mi oldu. Bizim ki istifa ile kaldı ve boş kadroyaya İlçe müdürü yine sendikanın talimatıyla birini almak zorunda kaldı.

Şimdi sormak lazım Milli Eğitim de bir Ilçe müdürü kendi insiyatifini kullanamıyor.

Âdeta paralel devlet ölçümü içinde olanlara ve keyfilikten asla vazgeçmeme niyetinde olanlara karşı, devletin yanında olup onun işleyişine müdahale edenlere karsi tavir alanlar, bu ülkede dışlanmak yerine baştacı edilmeleri gerekmiyor mu? Ne yazık ki öyle olmuyor. Yine horlanan dışlanan önce ülkem sonra ben diyenler oluyor. Sonuç olarak bu gidiş hayra alamet değildir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER