Şubelerimiz Üyelerimize Hizmette Birbirleri ile Yarıştı

1-2 Ekim 2011 tarihlerinde yapılan Müdürlük, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavları öncesi hizmet sendikacılığının en iyi örneklerini sergileyen şubelerimiz, açtıkları hazırlık kursları ve deneme sınavlarıyla takdir toplarken, adeta birbirleri ile yarıştılar.

Şubelerimiz Üyelerimize Hizmette Birbirleri ile Yarıştı

 Türkiye genelinde 113 merkezde açılan kurslarda 16 bin 568 üyemiz sınavlara hazırlandı. 43 bin 452 kişi ise deneme sınavlarımıza katılarak sınav öncesi kendilerini test etme imkanı buldular.

 

Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliğimiz tarafından hazırlanan “Eğitim Kurumları Müdürlük, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık Kitabı” 70 bin üyemize ulaştı. Üyelerimize sunduğu hizmetlerle herkesin takdirini kazanan sendikamız, Şube ve temsilciliklerimizde açılan hazırlık kurslarımızda formatör olarak görev yapacakların kullanması için konu anlatım sunuları ile kursları ayrıca destekledi.

 

24-25 Eylül 2011 ile 29 Eylül 2011 tarihlerinde Türkiye geneli Müdürlük 1-2 Deneme Sınavı ve Müdür Başyardımcılığı/Müdür Yardımcılığı 1-2 Deneme sınavları ile Şube ve temsilciliklerimizce belirlenen okullarda 43 bin 452 kişi sınavlardan önce bilgilerini ölçme fırsatı yakaladılar. Sınav sonrası deneme sınavlarımızı ve cevap anahtarını sitemizden yayınladık. Kamuya yönelik haber yapan internet sitelerinden verilen linkler dolayısıyla inceleyenleri saymazsak, sadece sitemizden 1. deneme sınavlarımızı 36.016 kişi, 2. deneme sınavlarımızı 28.058 kişi olmak üzere toplam 64.074 kişi inceledi. Sitemizden download edenler başta olmak üzere haber sitelerinden linklerle download edenlerin aşırı yüklenmesi sonucu genel merkez sitemiz ara ara kilitlendi, sunucumuz hizmet vermekte zorlandı.

 

1-2 Ekim 2011 tarihlerinde yapılan yöneticilik sınavlarıyla ilgili başta üyelerimiz olmak üzere tüm eğitimcilerin sınavının iyi geçmiş olmasını umuyor, üyelerimize hizmette birbiri ile yarışmış olan Şube ve temsilciliklerimizin yönetim kurulları başta olmak üzere formatör,  kurs merkezi yöneticisi, okul müdürü dâhil üyelerimize hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 



Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER