Talip Geylan'dan Cumhur İttifakı'na Açık Destek 

Kamu Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan sendikacılığı bırakıp adeta politikacılığa soyundu ve Cumhur İttifakı’na destek istedi. 

Talip Geylan'dan Cumhur İttifakı'na Açık Destek 

Memur platformu Kamu Sen'in Genel Başkan Vekili ve Türkiye'nin en büyük eğitim sendikalarından birisi olan Türk Eğitim Sen’in Genel Başkanı olan Talip Geylan MHP Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bu ziyareti sırasında “Cumhur ittifakı ile Türkiye'nin önü açıktır.” mesajını veren Ceylan, on binlerce üyesinin siyasi görüşü ve oy tercihini de adeta ipotek altına almış oldu. Bir eğitim sendikasının genel başkanı olmasına rağmen mevcut iktidara oy isteyen Geylan’a, sosyal medyada tepkiler gelmeye başladı. 


Bu anlamda Kamu Sen’in binalarına parti reklam afişi asmaktan öte artık ittifakın bir parçası gibi davranan Geylan’ın sendika üyelerinin fikrini alıp almadığı soruluyor. Başka bazı tepkiler ise şunlar: 
“Talip Geylan Cumhur İttifakı ile kirasını ödeyemeyen memurun da önü açık mı? Yoksulluk sınırı 33 bin TL iken bunun üçte birine çalışan üyelerinize bunu bir sordunuz mu? Biz Memur Sen biliyorduk ama yoksa Kamu-Sen mi daha yandaş?”

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER