TAYFUN ÖĞRETMENE VEDA VE 'ŞİDDETE HAYIR' YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

TAYFUN ÖĞRETMENE VEDA VE 'ŞİDDETE HAYIR' YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI
Bartın’da bir otomobil sürücüsünün yaşattığı vahşetle, Tayfun Erol öğretmenimiz basit bir uyarı nedeniyle ailesinin, dostlarının ve öğrencilerinin ellerinden alındı.
Eğitim çalışanlarını ve duyarlı halkı derinden acıtan bu olay Bartın’da cenaze töreninde kınandı.
Öğretmenimizi uğurlamak için Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Eğitim-İş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, Eğitim-İş Genel Basın Yayın Sekreteri Dilek Yurdugül, Eğitim-İş Zonguldak Şube Başkanı Metin Kahveci, Eğitim-İş Çaycuma Temsilcilik Başkanı Olcay Özyurt, Eğitim-İş Bartın Temsilcilik Başkanı Fikret Yılmaz ve yönetim kurulu ile birlikte üyelerimiz, ailesi, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve Bartın halkının katıldığı cenaze töreni dün sabah saat 11.00’de çalıştığı okulun bahçesinde başladı. Öğretmenimizin mesleki ve günlük yaşantısından küçük anıların anlatıldığı törende temsilcilik başkanımız Fikret Yılmaz “Tayfun öğretmenimizin sıradan bir trafik uyarısına karşı, vahşice, hunharca saldıran, insanlık dışı bir tavır sergileyen bu tür insanların davranışı toplumsal barışı bozan insanları ayrıştıran yönetim anlayışının dışa vurumudur. Öğretmen arkadaşımıza yapılan bu vahşi saldırıyı kınıyor, katilin yargıdan hak ettiği cezayı almasını bekliyoruz” diye konuştu.  Tayfun Erol, saat 13.00’de cenaze namazından sonra Yenipazar Beşköprü köyü mezarlığına defnedildi.
Fikret Yılmaz burada yaptığı açıklamada, 25 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’de Yukarı Çarşı Havuz Başı’ndan başlayan ve eski Belediye binası önünde sona erecek olan “ŞİDDETE HAYIR” yürüyüşünün ardından basın açıklaması yapılacağını duyurdu. Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük, Eğitim-İş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, Eğitim-İş Genel Basın Yayın Sekreteri Dilek Yurdugül’ün de katılacağı yürüyüşe tüm eğitim çalışanlarını, Demokratik Kitle Örgütlerini ve Bartın halkını destek olmaya davet etti.
 
EĞİTİM-İŞ MERKEZ YÖNETİM KURULU
 
Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER