TEŞEKKÜRLER, İLKSAN'DA TARİH YAZDIK

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’un İlksan delege seçimleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

TEŞEKKÜRLER, İLKSAN'DA TARİH YAZDIK
İLKSAN delege seçimleri, Van ili hariç, 80 il ve tüm ilçe merkezlerinde yapıldı. İLKSAN üyeleri yine Türk Eğitim-Sen delege adaylarına büyük destek verdiler. Kesin olmayan sonuçlara göre, aşağıda da görüleceği üzere Türk Eğitim-Sen üyesi delegeler 43 ilde seçimleri açık ara kazanmış görünmektedir. 11 ilde Eğitim Bir Sen, 10 ilde ise Eğitim Sen delegeleri kazanmıştır. 17 ilde ise sonuçlar sendikaların uzlaşmasına göre belirlenecektir. Bu sonuçlara göre, Türk Eğitim-Sen İLKSAN delegelerinin ŞUAN İÇİN 120’SİNİ, Eğitim Bir Sen 28’ini, Eğitim Sen ise 29’unu almış görünmektedir. Geriye kalan 17 ildeki 45 delege ise sendikalar arasındaki uzlaşmaya göre belirlenecektir. Ancak, Türk Eğitim-Sen kazandığı 120 delege ile şimdiden çoğunluğu sağlamış durumdadır. İLKSAN seçimlerinin sonuçlarını çok iyi değerlendirmek gerekmektedir. İLKSAN’da yalanla, iftira ile bir sonuç alınamayacağını, bilhassa bir sendika görmelidir. Bu sendika, kendilerine inanmayan, korkutarak üye yaptığı, gönüllerinde yer edinemediği ve güvenini sağlayamadığı insanlarla bir sonuç alınamayacağını artık kavramalıdır. Yalan ve karalama kampanyası ile; öğretmenlerin ve eğitim çalışanlarının oluşturduğu ve 1996'dan bu yana, çok iyi yönetilen İLKSAN’ı ele geçirmeleri mümkün olmamıştır. Eğitim çalışanları, Türk Eğitim-Sen 'i destekleyerek, İLKSAN’da istikrara devam demiştir. Namuslu insanlara çamur atanların kendi pisliğinde boğulacağını söylemiştik. Aynen öyle de oldu ve kendi açtıkları çukurda boğuldular. Yaptıkları karalama ve iftira kampanyası ile kendi üyelerini dahi, aleyhlerine çevirmiş, kendi üyelerinden bile itibar görememişlerdir. Türk Eğitim-Sen teşkilatları ne kadar ciddi sendikacılık yaptıklarını, eğitim çalışanlarının, ne kadar güvenini sağladıklarını bir kere daha dost, düşman herkese göstermiştir. Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi olarak, tüm yöneticilerimize, üyelerimize, üyemiz olsun, olmasın bize güvenen ve destek veren tüm eğitim çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz.
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ömer esen
ömer esen - 12 yıl Önce

bizde böyle.birileri gibi iftira atmayız.laf cambazlığı hiç yapmayız.aynası iştir kişinin lafa bakılmaz deriz ve çalışırız üretiriz ve sandıkta da değerli öğretmenlerimiz iftira atanları sandığın dibine gömer.Sayın genel başkanım tarih yazmak yiğit insanların işi olduğunu biliyor.selam ve saygılarımla...

SIRADAKİ HABER