TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 12 YAŞINDA

Oniki Yıldır İlkeli Hak Aramanın Savunucusuyuz

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN 12 YAŞINDA
 
 
 
Türk Diyanet Vakfı-Sen’in 12. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için 12 Yıldır mücadele ettiklerini belirtti. 
Ünal “Türk Diyanet Vakıf-Sen, kurulduğu 25 Temmuz 2001 tarihinden beri verdiği hak mücadelesinde ilkelerinden vaz geçmeden, sorumluluğunu unutmadan ve kararlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmektedir.” dedi. 
Ünal; Türk Diyanet Vakıf-Sen’in Türkiye Kamu-Sen ailesi içerisinde ülkemizin birliği ve bütünlüğü, milli ve manevi değerlerden asla ve asla taviz vermeden, uzlaşmacı, görüşmeden yana, ancak hak mücadelesinde gerekli tavrı gösteren bir anlayışın sahibi olduğuna dikkat çekti. 
Sendikal faaliyetleri hizmette yarış olarak görmekte, güzelin, iyinin ve paylaşmanın hakim olması için çaba sarf etmekte olduğunu kaydetti. 
Ünal; “Türk Diyanet Vakıf-Sen’in,  her türlü zorluğa, karalama ve iftiralara rağmen, üyelerinden aldığı güçle 12 yıldır kendisine destek vermiş her çalışanın yüz akı olduğuna” vurgu yaptı. “Her zaman ve her yerde söylemi ve eylemi aynı olan, aldığı emaneti üyesi ve çalışanların hak ve menfaatleri için kullanan, çalışanları ayrım yapmadan bir gören ve herkesin sendikası olma anlayışındadır” dedi.
Bu mücadelede emeği geçen herkese teşekkür eden Ünal sözlerini şöyle sürdürdü: “Sendikamızın 12. kuruluş yılının camiamıza ve bütün kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan (cc) niyaz ediyor, emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sendikamızın Kurucu Genel Başkanı merhum Tevfik Yüksel Bey ve bugüne kadar emeği geçenlerden vefat edenleri rahmet ve şükranla anıyor, emekli olmuş ve bütün olumsuzluklara rağmen şimdi gurur, özveri ve fedakârlıkla sendikasına sahip çıkan üyelerimiz ve bütün temsilcilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER