TÜRK EĞİTİM- SEN DEN İSTANBUL A YENİ ŞUBE

Türk Eğitim Sen İstanbul 5 No’lu Şubesi, çalışma alanının büyüklüğü ve okul-kurum sayısının fazlalığı dolayısıyla ikiye bölünerek, Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube kurulmuştur.

TÜRK EĞİTİM- SEN DEN İSTANBUL A YENİ ŞUBE
Şubenin Kurulması, bölgedeki   sendikal faaliyetlerin daha verimli yürütülmesini sağlayacak bir gelişme olarak görülmektedir.


Yeni Kurulan Şubenin adı;  Türk Eğitim - Sen İstanbul 9 No’lu şube

Yeni  Şubenin Kurucular Kurulu da, Türk Eğitim – Sen  Genel Başkanlığı tarafından atandı. Yeni Şubenin Kurucu Başkanı,  5 Nolu Şubenin eski  Başkanı Enver DEMİR  oldu. DEMİR’in listesinde, Serhat Akın YURTDAGÜLEN, Gökhan YAZICI, Halit Kaya SAGRA, Tuğrul SELİMOĞLU,Adem Merter YUMUK,Funda KARABULUT,Mehmet YALÇINDAĞ  gibi isimler de bulunuyor.


Türk Eğitim- Sen İstanbul 9 Nolu Şubenin Kurucu Başkanı Enver DEMİR, Türk Eğitim - Sen İstanbul 5 nolu Şubenin yüzülçümü ve çalışan sayısı bakımından, Türkiyenin  en büyük  Şubelerinden biri olduğunu, bu kadar  geniş bir alan ve çalışana tek bir Şubeden  ulaşmanın zorluklarını yaşadıklarına dikkat çekerek,bu nedenle bölünme kararı aldıklarını açıkladı.


Alınan kararla birlikte Türk Eğitim- Sen İstanbul 5 Nolu Şubede, Bağcılar, Bahçelievler, Güngören, Esenler ve Başakşehir  ilçeleri  kalırken, Küçükçekmece ,Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü,Büyükçekmece,Silivri ve Çatalca İlçeleri,Türk Eğitim – Sen İstanbul  9 Nolu Şubeye bağlandı.
                                                                               Türk Eğitim-Sen İst.9 Nolu Şb.Basın Koord.
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nevzat özdemir
nevzat özdemir - 13 yıl Önce

camiaya hayırlı olsun,başarılar diiliyorum.

oğuzhan
oğuzhan - 13 yıl Önce

eğitim camiasının gönüllerdeki lideri türk eğitim senin yeni yapılanması camiaya hayırlı olsun....

SERKAN METİN
SERKAN METİN - 13 yıl Önce

YENİ ŞUBEMİZ SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN

sıla
sıla - 13 yıl Önce

yeni şubemiz sendikamıza hayırlı olsun.yönetimdeki arkadaşlara başarılar.

SIRADAKİ HABER