Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Yeni Dönem Birleştirici Olsun

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, kamu yönetiminde liyakatin esas alınacağı bir yönetim anlayışının bu yeni dönemde hakim kılınmasını istedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan Yeni Dönem Birleştirici Olsun

Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'a da görevinde başarılar dileyen Geylan, "Bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarının sendika/cemiyet/vakıf görünümlü çetelerden temizlenerek, eğitim çalışanlarının huzur içerisinde görevini yaptığı bir çalışma ortamının oluşturulması en büyük özlemimizdir.

Geylan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi resmen başladı.Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Erdoğan’ın bugünkü konuşmasında ifade ettiği 'Bu ülkede insanların herhangi bir sebepten ötürü dışlandığı,ötekileştirdiği dönemler inşallah bir daha geri gelmemek üzere geride kalmıştır' taahhüdünün hayat bulacağı ve özellikle kamu yönetiminde liyakatin esas alınacağı bir yönetim anlayışının bu yeni dönemde hakim kılınmasını temenni ediyorum.

Ziya Selçuk hayırlı olsun.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya SELÇUK. Hayırlı olsun. Sayın Ziya Selçuk’a yüklenmiş olduğu bu önemli sorumluluğunda başarılar diliyorum. Duam odur ki, epey bir süredir eğitim hayatımızda yaşadığımız sıkıntıların giderileceği, sorunların çözümü için samimi gayret gösterileceği bir yeni dönemi yaşayalım.

Türk Eğitim Sen olarak tek beklentimiz; atama, terfi ve görevlendirmelerde liyakatın esas alındığı adil bir yönetim anlayışının MEB’de hakim kılınmasıdır. Bakanlık merkez ve taşra teşkilatlarının sendika/cemiyet/vakıf görünümlü çetelerden temizlenerek, eğitim çalışanlarının huzur içerisinde görevini yaptığı bir çalışma ortamının oluşturulması en büyük özlemimizdir.

İnanıyorum ki, bu irade ortaya konulabilirse Türk milli eğitiminin ve eğitim çalışanlarının yaşadığı problemlerin çözümü ve beklentilerin karşılanması anlamında ilk düğme doğru iliklenmiş olacaktır.

Bu başarılabilirse, bizim de, 'Bizim ilkemiz, önce ülkemiz' şiarını rehber edinmiş Türkiye sevdalıları olarak, taşın altına değil elimizi gövdemizi koyacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’u tebrik ediyor, Türk milli eğitiminin geleceği için başarılı hizmetlere vesile olmasını içtenlikle temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER