Türk Eğitim Sen’den Ziya Selçuk’a Destek

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un “Öğretmen arkadaşlarım benim şahsımda MEB’in koridorlarında temsil edildiğini asla unutmamalı. 

Türk Eğitim Sen’den Ziya Selçuk’a Destek

Yaptığım her şey, öğretmene hürmet içindir” sözlerini hatırlatarak, Ziya Selçuk’un, eğitim camiasının çok uzun zamandır hasret kaldığı bir tutumu ortaya koyduğunu kaydetti. Genel Başkan Geylan, Bakan Selçuk’u yapıcı tavırlarından dolayı tebrik etti.

Geylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Bir bayrak yükselecekse tümüyle öğretmen arkadaşlarımızın omuzlarında yükselecek. Yaptığım her şey, çocuğun hukuku için onlara hürmet içindir, dolayısıyla öğretmene hürmet içindir.

Sayın Bakan ziyaselcuk çok uzun zamandır hasret kaldığımız bir tutumu ortaya koymuştur.

Sayın Bakanı öğrenciyi, eğitimi, eğitim çalışanlarını, öğretmeni önceleyen ve ilk meselenin çalışanları ve öğretmenleri motive etmek olduğu şuuruna dikkat çeken bu tavrından dolayı tebrik ediyorum.

İşte ilk düğme, bu olumlu tutumdur. Bu tutumun, yönetimde liyakati esas alan, çalışanların ayrıştırılmasına müsaade etmeyen, uygulamaları kişisel ya da ideolojik taassupla değil eğitimin ve ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda planlayan bir yönetim anlayışıyla beslenmesi en önemli beklentimizdir.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER