TÜRK SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANLIĞI'NA ÖNDER KAHVECİ YENİDEN SEÇİLDİ

15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Türk Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu sonucunda Genel Başkan Önder Kahveci yeniden seçilerek güven tazeledi.

TÜRK SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANLIĞI'NA ÖNDER KAHVECİ YENİDEN SEÇİLDİ
5. Olağan Genel Kurul Sonucunda Türk Sağlık-Sen'in yönetimi ise şu isimlerden oluştu:  Genel Başkan Önder Kahveci , Genel Başkan Yardımcıları: Mustafa Genç, Hasan Şirin, Abdurrahman Uysal, İsmail Türk, Yusuf Alan ve Ümit Turhan 
Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci 5. Olağan Genel Kurulun tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada bir kongre sürecini daha tamamladıklarını belirterek “ 22 yıllık mücadeleyi, fedakarlığı 5 Olağan Genel Kurulumuzla bir kez daha taçlandırdık. Kongremiz, Türkiye Kamu-Sen’in ve Türk Sağlık-Sen’in demokrasiyi ve demokratik hakları kullanmada ne kadar olgun olduğunu ve özümsediğini herkese bir kez daha gösterdiği bir süreç olmuştur.  Kongremiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Genel Başkan Önder Kahveci önümüzdeki dönemde hedeflere ulaşmak için yoğun bir mücadele göstereceklerini belirterek “  Önümüzdeki süreçte hep beraber teşkilat olarak yoğun bir mücadele göstereceğiz. 81 Şube Başkanımız, 500 Şube Yöneticimiz ve 3 Binin üzerinde işyeri temsilcimizle birlikte sendikamız için çok çalışacağız. Hedeflerimizi gerçekleştirmenin çabası içinde olacağız. Teşkilat olarak bunun için gücümüzde var, kararlığımızda var.” şeklinde konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
turan
turan - 10 yıl Önce

hayırlı olsun..

T. Demir
T. Demir - 10 yıl Önce

hizmetlilerin durumunu şu tasarıda ne olur görüşünüz bize müşdeli haber duyalım.4.C lilerin konuları basından göriyoruz,biz para pul istemiyoruz kadromuzu istiyoruz. açlığa alıştık.çok şükür bu günümüze.

SIRADAKİ HABER