YALÇIN,HAİN TERÖR SALDIRILARINI KINADI

YALÇIN,HAİN TERÖR SALDIRILARINI KINADI
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Hakkari ve Diyarbakır’da meydana gelen hain saldırılar sonucunda şehit düşen güvenlik görevlilerimiz için taziye ve terörü kınama mesajı yayımladı.
 
Yalçın mesajında, “Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz Hakkari ve Diyarbakır’dan haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyoruz” dedi.
 
 “Geleceğini kan ve rant üzerine kurmuş terör örgütünü, Memur-Sen olarak kınıyoruz” diyen Yalçın, “Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarını, lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz”  diye konuştu.
 
Yalçın mesajında, sağduyu çağrısı da yaparak şunları söyledi: “Hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.”
 
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER