YUSUF TEKİN'İN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARI

Bu sınavlar bahane taşra teşkilatımızla bir arada bulunmak istedik. Bundan sonra da böyle toplantılar yapmak istiyoruz.

YUSUF TEKİN'İN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARI
 
Yusuf Tekin'in Önemli Açıklamaları
 
  Bu sınavlar bahane taşra teşkilatımızla bir arada bulunmak istedik. Bundan sonra da böyle toplantılar yapmak istiyoruz. 
Sizlerle sınav konusunda görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Eski Türklerden beri bizim istişsre ve kamutay geleneğimiz vardır. Kültürümüzde var olan istişareyi gerçekleştirmek istiyoruz. Siz de ilinizde, ilçenizde bunu yapın.
 
Çocuklarımızın bütün zamanlarını test sınavlarıyla geçirmesi ne kadar doğrudur. Biz ortaöğretime sınavsız geçişe Türkiyeyi taşımak istiyoruz. Bunu da yaklaşık 8 yıl gibi orta vadeli bir geçiş öngörüyoruz. Temel hedefimiz ortaöğretimde ve yüksek öğretimde sınavsız bir geçiştir.
 
SBS'yi kaldırdık. biz 1 milyona yakın fedakar bir  kitleyle çalışıyoruz. Biz kendi ekibimize güvenelim. Oradaki sınavlara güvenelim, öyle hareket edelim dedik. Çocuklarımızın başka bir yere gitmelerine gerek yok, Çocuklarımız dersten sonra eve gitsin ve sosyal hayatına devam etsin. Dershane ve özel serse ihtiyaç kalmaması için çaba harcıyoruz.
 
Önümüzdeki yıllarda Türkiye çapında öğretmenlerimizden istekli bir grubu açık uçlu sınav okuma konusunda yetiştirmek ve standart belirlemek istiyoruz. Klasik yöntemle sınavlar yapacağız. Uzun vadede sanatsal, sportif ve sosyal etkinlikleri de yerleştirmeye esas almak istiyoruz.
Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER