Antalyaspor Trabzonspor maçında gol yağmuru! Yedi gollü müthiş maç

Deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, iki farklı geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da, mağlup olmaktan kurtulamadı. Müthiş bir heyecana sahne olan maça iki takımda da oyuna sonradan giren futbolcular damga vurdu.

Antalyaspor Trabzonspor maçında gol yağmuru! Yedi gollü müthiş maç

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında son şampiyon Trabzonspor’u konuk etti. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanan maçı 5-2 kazanan Antalyaspor, üst üste ikinci maçında da galibiyetle ayrılırken, Trabzonspor bu sezon ligde ilk kez yenildi.

Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmada 2-0 öne geçen Antalyaspor, Trabzonspor’un beraberliği yakalamasına engel olamadı. Ancak oyuna girdikten iki dakika sonra ağları havalandıran Gökdeniz Bayraktar, uzatma dakikalarında bir gol daha kaydederek farkı arttırdı. Maçta son sözü Haji Wright söyledi.

Trabzonspor’da Marc Bartra ve Trezeguet’nin şutlarında top direkten geri döndü.

ANTALYASPOR HIZLI BAŞLADI

Antalyaspor, 14. dakikada Fernando’nun harika golüyle öne geçti. Haji Wright 40. dakikada penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk yarının bitmesini beklemeden oyuncu değişikliğine giderek Abdülkadir Ömür ve Enis Bardhi’yi oyuna aldı.

BARDHI’NİN İLK ŞUTU GOL OLDU

Enis Bardhi, ilk yarının uzatma dakikalarında Süper Lig’de çektiği ilk şutta ağları havalandırarak Trabzonspor’un soyunma odasına umutlu girmesini sağladı. 73. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Enis Bardhi, şık bir golle takımına beraberliği getirdi.

OYUNA GİRDİKTEN İKİ DAKİKA SONRA GOLÜNÜ ATTI

Ancak karşılaşmada son sözü Gökdeniz Bayraktan söyledi. 79. dakikada Fredy’nin yerine oyuna giren Gökdeniz Bayraktar, 2 dakika sonra Antalyaspor’u bir kez daha öne geçirdi. Gökdeniz Bayraktar, beraberlik için bastıran Trabzonspor yarı alanında bulduğu boşluğu iyi değerlendirdi ve 90+6. dakikada farkı ikiye çıkardı.

SON SÖZÜ WRIGHT SÖYLEDİ

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Antalyaspor, hızlı hücumlar bir gol daha buldu. 90+8. dakikada Haji Wright, kendisinin ikinci takımının beşinci golünü ağlara bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 5-2 Antalyaspor’un galibiyeti ile sona erdi.

Bu galibiyetle Antalyaspor, ligde üst üste ikinci maçında da galibiyetle ayrılarak puanını 6 yaptı. Ligde ilk mağlubiyetini alan Trabzonspor ise 6 puanda kaldı.

SÖZCÜ GAZETESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER