Birinci Lig'de Zirve Karadeniz'in

Spor Toto Birinci Lig'de ilk iki sırada bulunan Giresunspor ve Samsunspor rakiplerine göre çok büyük bir avantaja sahipler.

Birinci Lig'de Zirve Karadeniz'in

Spor Toto Birinci Lig'de 22. hafta geride kalırken ilk iki sırada yer alan Giresunspor ve Samsunspor Süper Lig'e çıkma yolunda çok ciddi bir avantaja sahipler. İlk 2 sırada yer alacak olan takımların doğrudan Süper Lig'e çıkacakları yarışta art arda 11 maçını kazanan Giresunspor ile son 9 maçında 8 galibiyet ve 1 beraberlik yaşayan Samsunspor çok başarılı seriler tutturdular ve en yakın rakiplerine puan farkı yaptılar. Samsunspor geçen haqfta deplasmanda, iddialı rakiplerinden İstanbulspor'u mağlup ederek arayı iyice açtı. Lider Giresunspor'un 50, takipçisi Samsunspor'un ise 46 puanı bulunuyor. En yakın takipçi ise 40 puanlı İstanbulspor. Böylece iki Karadeniz takımı Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. 

Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Samsunspor, en son 2010-11 sezonunda Süper Lig'de yer almıştı. Toplamda ise tam 30 sezon mücadele etmişti. Hakan Keleş'in çalıştırdığı Giresunspor 1976-77 sezonunda veda ettiği Süper Lig'e tam 44 yıldır özlem duyuyor. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2021, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER