Boşnak Futbolcu Kurtaliç Türkiye’ye Gelecek Mi?

Bosna Hersek medyasında Sloboda Tuzla'lı Alen Kurtaliç’in Türkiye’ye transferinin söz konusu olduğu konuşuluyor.

Boşnak Futbolcu Kurtaliç Türkiye’ye Gelecek Mi?

Bosna Hersek, Edin Dzeko, Edin Visca, Amir Hadziahmedoviç ve İbrahim Sehiç gibi milli futbolcularının top koşturduğu Türkiye liglerine yeni bir oyuncunun daha gitme ihtimalini konuşuyor. Türkiye’yi ikinci vatan gibi gören Boşnaklar, sezonu Sloboda Tuzla takımında geçiren 1999 doğumlu orta saha oyuncusu Emir Kurtaliç için Türkiye’de bazı kulüplerle görüşmeler yapıldığını konuşuyor. Bosna Hersek medyasında çıkan haberlere göre Kurtaliç’in Türkiye’den Samsunspor, İstanbulspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Bodrumspor, Gençlerbirliği ve Manisa FK gibi takımlara önerildiği ancak görüşmelerden herhangi bir sonuç alınamadığı anlaşılıyor. 

“Sloboda orta saha oyuncusunun Türkiye'ye transferi başarısız mı oldu, Tušanj'a dönüş söz konusu mu?” başlığıyla verilen haberde, “Sloboda Tuzla'nın orta saha oyuncusu Alen Kurtalić, kariyerine yurt dışında devam etmeliydi.

Bu orta saha oyuncusu zaten Türkiye'ye transfer olmuştu. Sportske.ba portalının edindiği resmi olmayan bilgilere göre Kurtalić Türkiye'ye bile gitti, ancak sonunda sözleşme imzalanmadı.

Kurtalić bu nedenle yeni bir kontrat aramak zorunda kalacak ve Sloboda'ya dönüşün de olası olup olmadığını göreceğiz. Tuzla forması giyen bu orta saha oyuncusu, Premier Lig'de 79 maça çıktı ve dört gol iki asistle oynadı.” değerlendirmesi yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER