Dünya Kupası'nda sürprizler devam ediyor! Fas bir favoriyi daha eledi

2022 Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Fas, Portekiz'i eleyerek yarı finale yükseldi. Fas, karşılaşmanın 42. dakikasında En-Nesyri'nin attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Oyuna sonradan dahil olan Cristiano Ronaldo, Portekiz'in elenmesini önleyemedi.

Dünya Kupası'nda sürprizler devam ediyor! Fas bir favoriyi daha eledi

Son 16 turunda İspanya'yı eleyerek Dünya Kupası'na damga vuran Fas bugün de Portekiz'i eledi. Portekiz'i eleyerek tarih yazan Fas, Dünya Kupası tarihinde yarı finale yükselen ilk Afrika ülkesi oldu. Fas'ın final için son bir adımı kaldı.

Fas, 2022 Dünya Kupası'nda dev takımlardan hiç gol yemedi. Portekiz, İspanya, Belçika ve Hırvatistan, Fas'a gol atamadı.

CRISTIANO RONALDO YEDEK BAŞLADI

Katar’da gerçekleşen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Fas, Portekiz’i 1-0 ile geçti. Portekiz'in H Grubu’nda oynadığı 3 maça da ilk 11 başlayan Cristiano Ronaldo, son 16 turunda İsviçre ve çeyrek final karşılaşmasında Fas mücadelesinde oyuna sonradan dahil oldu. Oyuna sonradan girdiği mücadelelerde de takımına gol katkısı veremeyen 37 yaşındaki oyuncu, 2022 FIFA Dünya Kupasında çıktığı 5 maçta sadece 1 gol katkısı verdi.

Karar Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER