İspanyol devleri Arda Güler için yarışıyor

Sarı lacivertli takımın yükselen yıldızı Arda Güler'i bu kez İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid yakın takibe aldı. İspanyol medyası iki ezeli rakibin yarışını dün gazete manşetlerine taşıdı. Manşetlerde milli futbolcu için ‘mücevher’ benzetmesi yapıldı. Fenerbahçe'de kalması için ikna edilmeye çalışılan Güler'in ise takımda kalması gitgide zorlaştı.

İspanyol devleri Arda Güler için yarışıyor

Son günlerde Fenerbahçe'de başkanlık tartışmalarının yanı sıra Arda Güler'in geleceği de konuşuluyor. Başkan Ali Koç'un kalmaya ikna etmeye çalıştığı genç yıldızın ismi transfer kulislerinde ‘yılın fırsatı' olarak anılıyor ve bu durum sarı-lacivertlilerin işini daha da zorlaştırıyor. Dünyanın en büyük rekabetlerinden birine sahip iki İspanyol devi Real Madrid ile Barcelona bu kez Arda Güler için ‘El Clasico'ya tutuştu.

'DECO'NUN MÜCEVHERİ'

Sözcü'de yer alan habere göre, İspanyol medyası iki ezeli rakibin yarışını dün manşetlerine taşıdı. Barcelona'ya yakın Sport gazetesi, haberinde, Arda için “Deco'nun mücevheri” başlığını kullandı; Barça Sportif Direktörü Deco'nun 18 yaşındaki yıldızı transfer etmek için her şeyi yapacağı vurgulandı.

Marca gazetesi ise Real Madrid'in 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeyerek transfer edeceği Arda'ya önce ikinci takımı olan Castilla'da şans vereceği bilgisini paylaştı.

GÖZLER 2. ZİRVEYE ÇEVRİLDİ

Fenerbahçe’de gözler, Ali Koç ile Arda Güler arasında yapılacak ikinci görüşmede. İlk görüşmede Arda, kariyerine Avrupa'da devam etmeye sıcak baktığını söylemişti. Ali Koç ile Arda Güler ve babası Ümit Güler, önümüzdeki günlerde tekrar görüşecek.

Karar Gazetesi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER