Messi'nin Son Maçı Mı?

Pazar akşamı Dünya Kupası finalinde Fransa ile karşılaşacak Arjantin'de Messi'den gelen kahreden haber futbolseverleri üzüntüye boğdu. Fransa maçıyla Arjantin'e 'veda' edeceğini açıklayan 35 yaşındaki yıldız futbolcudan gelen haber herkesi şoke etti.

Messi'nin Son Maçı Mı?

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği, Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olarak kayıtlara geçen 2022 Dünya Kupası, pazar akşamı Fransa- Arjantin karşılaşmasıyla sahibini bulacak.

Hırvatistan'ı, Lionel Messi'nin bir gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmada 3-0 mağlup eden Arjantin, ilk finale yükseldi. Turnuvanın sürpriz takımı Fas'ı 2-0 ile geçen Fransa ise Arjantin'in finaldeki rakibi oldu.

'VEDA' AÇIKLAMASI ÜZÜNTÜYE BOĞMUŞTU

Hırvatistan karşılaşması sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki Lionel Messi, final karşılaşmasının ardından Arjantin'e veda edeceğini açıkladı.

Arjantin basınında Ole'nin sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki golcü futbolcu, kendisine yöneltilen "Pazar günü Dünya Kupası'ndaki son maçın mı olacak? sorusuna ''Evet, kesinlikle evet. Bir sonraki Dünya Kupası için uzun yıllar var ve oynayacağımı sanmıyorum. Böyle bitirmek en iyisidir.'' yanıtını verdi.

Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini vurgulayan Messi, ''Önemli olan ve en güzeli takım halinde hedefe ulaşabilmek. Onca mücadeleden sonra kupaya bir adım uzaktayız ve bugüne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık bu kez de başarmak için uğraşacağız'' dedi.

SON İDMANA KATILMADI FRANSA MAÇINDA YEDEK KALMASI BEKLENİYOR

Pek çok futbolsever tarafından 'tarihin en iyi futbolcusu' olarak anılan Messi'den gelen 'veda' haberi Arjantinli futbolseverleri üzüntüye boğarken, 35 yaşındaki golcü futbolcudan kahreden haber geldi.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Yarı finaldeki Hırvatistan maçında kısa süreli sakatlık yaşayan 35 yaşındaki yıldız futbolcunun sakatlığının nüksettiği ve bu nedenle Arjantin'in bugünkü idmanına katılmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER