Son dakika: Cristiano Ronaldo hayatının şokunu yaşadı!

Cristiano Ronaldo'nun ilk 11 çıktığı maçta Manchester United, henüz ilk yarı bitmeden 4-0 geri düştü. Rakibin gollerinin ardından Portekizli yıldız Ronaldo, sahanın ortasında dizlerinin üstüne çöktü kaldı...

Son dakika: Cristiano Ronaldo hayatının şokunu yaşadı!

Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Brentford deplasmanına çıktı. Ligin ilk haftasında Brentford'a kendi evinde 2-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar, gidişatı durdurmak için Brentford karşısına galibiyet parolasıyla çıktı ancak planlar tam tersi şekilde işledi...

Karşılaşmanın 10. dakikasında Da Silva'nın şutuyla David de Gea'nın büyük hatasının ardından kalesinde golü gören Manchester United, 8 dakika frikikten Jensen'in golüne engel olamadı.

Henüz 20 dakikada 2-0 geriye düşen United, 30. dakikada Ben Mee ve 35. dakikada Mbeumo'nun gollerine de karşı koyamadı ve skor bir anda 4-0'a geldi.

TARİHTE İLK KEZ

Manchester United, Premier Lig tarihinde ilk kez bir maçın ilk yarısını 4-0 geride kapattı.

RONALDO ÇÖKTÜ, KALDI

Manchester United'ın dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, ilk 11 başladığı karşılaşmada yenilen gollerin ardından sahanın ortasında dizlerinin üstüne çöktü ve adeta yıkıldı.

Müsabakada ilk yarıda gelen gollerin ardından başka gol olmadı ve Brentford, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

MYNET

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER