Süper Lig'in son haftalarında heyecan dorukta

Spor Toto Süper Lig'de son 6 hafta kala şampiyonluk yarışında da heyecan yükseldi. Son olarak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 3-1'lik skorla bitmesi üç büyük takım arasındaki puan farkının da azalmasına neden oldu.

Süper Lig'in son haftalarında heyecan dorukta

Süper Lig'de 32 hafta geride kaldı. Beşiktaş-Galatasaray derbisinde geçen hafta siyah-beyazlı ekibin galibiyeti ile sonuçlandı. Uzun süredir 2022-2023 sezonunu lider olarak sürdüren Galatasaray'ın en yakın rakibi Fenerbahçe ile puan farkı 5'e düştü.

FENERBAHÇE TAKİPTE

Spor Toto Süper Lig'de çıktığı son 13 karşılaşmada 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, liderlik yarışında takibini sürdürüyor. Altı hafta önce lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde bulunan Beşiktaş, yakaladığı 10 maçlık yenilmezlik serisiyle puan farkını 5'e indirdi ve şampiyonluk umutlarını son 6 haftaya taşıdı. Büyük bir çekişmeye sahne olan Süper Lig'de son 6 haftada Galatasaray 1, Fenerbahçe 2 ve Beşiktaş da 1 maçta hükmen galibiyet alacak.

GALATASARAY AVANTAJINI SÜRDÜRÜYOR

Süper Lig'de 15. haftadan bu yana lider durumda bulunan Galatasaray, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla rağmen şampiyonluk yolunda en avantajlı takım konumunda bulunuyor. Galatasaray, oynadığı son 2 maçta, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak toplam 5 puan kaybetti.

Lider Galatasaray, ligde kritik son 6 haftaya Fenerbahçe'nin 3, Beşiktaş'ın ise 5 puan önünde girdi. Topladığı 70 puanla ligde lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekip, kalan 6 haftada şampiyonluk için sahaya çıkacak.

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER