Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan tarihe geçti! 6 maçta 1 puan! Yenilen gol sayısı: 15

Süper Lig'in 32. haftasında Konyaspor'un konuğu olan Trabzonspor rakibine 2-1 mağlup olarak kötü gidişatı durduramadı. Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, göreve geldiği günden bu yana galibiyet yüzü göremedi. Karadeniz ekibi Doğan'ın başkan seçildiği günden bu yana 6 karşılaşmaya çıkarken yalnızca 1 beraberlik alabildi. Doğan bu skorlarla ilk 6 maç baz alındığında 'tarihin en başarısız başkanı' olarak tarihe geçti.

Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan tarihe geçti! 6 maçta 1 puan! Yenilen gol sayısı: 15

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında arabamcom Konyaspor'un konuğu olan son şampiyon Trabzonspor, 0-1 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak galibiyet hasretini 6 maça çıkarttı. Karadeniz ekibinde 26 Mart'ta başkanlık koltuğuna oturan Başkan Ertuğrul Doğan, söz konusu tarihten bu yana alınan başarısız sonuçların ardından bordo-mavili ekibin tarihine geçti.

Konyaspor karşısında 0-1 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan Trabzonspor kötü gidişata son veremedi. Süper Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan bordo-mavili ekipte başkan Ertuğrul Doğan ilk 6 maç baz alındığında 'tarihin en başarısız başkanı' olarak tarihe geçti.

'Son şampiyon' olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, kötü gidişatı engelleyemiyor. Sezon başında Danimarka ekibi Kopenhag'a elenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda eden son şampiyon, daha sonrasında ise UEFA Konferans Ligi ve Avrupa Ligi'ne veda etti. Son olarak Türkiye Kupası'na da veda eden Karadeniz ekibi kötü gidişata bir türlü engel olamadı. Bu sezon tüm kulvarda 43 karşılaşmaya çıkan Karadeniz ekibi söz konusu karşılaşmalarda 19 galibiyet 7 beraberlik ve 17 yenilgi aldı.

ERTUĞRUL DOĞAN 'TARİHİN EN BAŞARISIZ BAŞKANI' OLARAK TARİHE GEÇTİ

Alınan başarısız sonuçların ardından olağanüstü kongreye gitme kararı alan Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu döneminde asbaşkan olarak görev yapan Ertuğrul Doğan, tek aday olarak girdiği seçimde Karadeniz ekibinin 18. başkanı oldu.

Doğan, 26 Mart'ta Trabzonspor'da başkanlık koltuğuna otururken bordo-mavili ekip söz konusu tarihten bu yana Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 6 maça çıkarken galibiyet yüzü göremedi.

Söz konusu karşılaşmalarda 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan Trabzonspor'un başkanı olarak ilk 6 maçta galibiyet alamayan tek başkan olarak bordo-mavili ekibin tarihine geçti.

Karadeniz ekibi Doğan yönetiminde Kayserispor'a 3-4, Ankaragücü'ne 3-1, Kasımpaşa'ya 2-0, Sivasspor'a 4-1, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Bordo-mavili ekip Doğan'ın başkan seçildiği günden bu yana yalnızca Beşiktaş ile berabere kalabildi.

Son şampiyon olarak başladığı sezonda şampiyonluk yarışına havlu atan bordo-mavili ekip Doğan yönetimindeki 6 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez havalandırırken kalesinde ise 15 gol gördü. 

KARAR GAZETESİ 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER