Trabzonspor Liderliğini Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig 24. hafta maçında lider Trabzonspor, evinde Kasımpaşa'yı Edin Visca'nın golüyle 1-0 mağlup etti. 4 kırmızı kartın çıktığı maçın sonunda Kasımpaşa'nın 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Trabzonspor Liderliğini Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta maçında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Medical Park Stadumu'nda oynanan ve Zorbay Küçük'ün düdük çaldığı maçı Trabzonspor 1-0 kazandı. Bordo-mavili ekibin golünü 6. dakikada Edin Visca kaydetti.

Kasımpaşa'da Eysseric'in 63. dakikadaki şutunda top direkten döndü.

74. dakikada bir taç atışı sırasında yaşanan gerginlik sonrası Trabzonspor'dan Bruno Peres art arda iki sarı kart görerek, Kasımpaşalı Valentin Eysseric ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bunun ardından Kasımpaşa yedek kulübesinde itirazlarını sürdüren teknik sorumlu Sami Uğurlu ile takım malzemecisi de kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Trabzonspor puanını 57'ye yükseltti ve en yakın rakibi Konyaspor'un(1 maçı eksik) 9 puan önünde liderliğini sürdürdü. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren Kasımpaşa 27 puanda kaldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER