Uyar'dan 20 Ocak Paneli Çağrısı

İstanbul Samsunsporlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Av. Enes Uyar, İstanbul'da düzenlenecek olan 20 Ocak ve Samsunspor Paneli öncesinde birtakım açıklamalarda bulundu.

Uyar'dan 20 Ocak Paneli Çağrısı

20 Ocak 1989 günü Samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün geçirmiş olduğu kazanın 34. yıl dönümünde bu yıl İstanbul'da da bir anma etkinliği düzenlenecek. İstanbul Samsunsporlular Derneği'nin düzenleyeceği panel öncesinde derneğim yönetim kurulu üyelerinden Av. Enes Uyar birtakım açıklamalar yaptı.


20 Ocak ve Samsunspor panelinin konuşmacılarının tercübeli spor gazetecileri Atilla Gökçe ile Ahmet Çakır ve Samsunspor'un eski futbolcuları ve teknik direktörlerinden Ercüment Coşkundere olacağını ifade eden Uyar, panelin moderatörlüğünü ise yazar ve editör Mehmet Yılmaz'ın yapacağını belirtti. Geceye iştirak eden herkese Yılmaz'ın İstanbul Samsunsporlular Derneği için özel olarak hazırladığı "Atatürklü Arma; Samsunspor" adlı kitabının hediye edileceğini de belirten Uyar sözlerine şöyle devam etti.


"Panelimiz Şişli Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde olacak. Salon hem ulaşım hem de kullanım açısından son derece cazip durumda. Panelistlerimizin konuşmalarının yanı sıra derneğimizi ve 20 Ocak 1989 kazasını işleyen sinevizyon gösterimlerimiz de olacak. Özel olarak oluşturacağımız 20 Ocak 1989 köşemizde hatıra fotoğrafları çekinilebilecek. Ayrıca İstanbul dışında olan Samsunsporlular için Youtube üzerinden Bizim Kanaldaa aracılığıyla canlı yayınımız da olacak. Panelimize tüm sporseverleri davet etmek istiyoruz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER