Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu kura çekimi yapıldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu kura çekimi yapıldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu kura çekimi yapıldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turu kura çekimi yapıldı. Kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Bu turda 27 takım seri başı sistemine göre eşleşti. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 5-6-7 Aralık tarihlerinde oynanacak.

Süper Lig'den 15 takım kuraya katıldı

Bu tura, 3. eleme turunu geçen 34 takım ile birlikte Süper Lig'den 15 takım olmak üzere mücadele edecek. Süper Lig'den kuraya katılan takımlar şunlar: Trabzonspor, Fatih Karagümrük, Samsunspor, Pendikspor, Gaziantep FK, Ankaragücü, Kayserispor, Kasımpaşa, Alanyaspor, Sivasspor, Antalyaspor, Konyaspor, Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Hatayspor.

Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu

Büyükekşi, 'En alttan en üst lige kadar 164 takımın mücadele etme şansı bulduğu, Türkiye'yi kucaklayan Ziraat Türkiye Kupası, her geçen yıl seyir zevkini arttırarak bir futbol şölenine dönüşüyor. 62 yıllık tarihiyle futbolumuzun en önemli markalarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu. Takımlarımıza yaptığı katkı ve bireysel anlamda da futbolculara kendilerini gösterme açısından fırsat sunması açısından da çok özel bir yere sahip. Bu kupa sürpriz sonuçları ve mücadelesiyle yıllarca konuşulan birçok hikayeye sahne oldu. Bu turda da temennimiz fair-play ruhuyla birlikte futbol seyir zevki yüksek, heyecanlı, bol gollü, dolu tribünler önünde oynanan kaybedenin kazananı tebrik ettiği karşılaşmalara sahne olması. Mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Allah herkesin gönüllerine göre versin. Bu kupaya yıllardır isim sponsoru olarak büyük katkı sağlayan Ziraat Bankası ile karşılaşmaları canlı yayınlayan Turkuvaz Medya Grubu'na da buradan ayrıca teşekkür ediyorum' diye konuştu.

akdenizgercek.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER