KYK YURTLARININ YEMEK LİSTESİ VE ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

Kredi Yurtlar Kurumu, 2014-2015 öğretim yılında uygulayacağı KYK yurt yemek fiyat listesi açıklandı.

KYK YURTLARININ YEMEK LİSTESİ VE ÜCRETLERİ AÇIKLANDI
Kredi Yurtlar Kurumu, 2014-2015 öğretim yılında uygulayacağı KYK yurt yemek fiyat listesi açıklandı.

KYK yurt yemek fiyatları ile ilgili bilgiler üniversite öğrencileri tarafından merak edilirken, KYK yemek katkısı, menüsü ve yardımı ile ilgili detaylara da medya365 üzerinden erişebilirsiniz. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Kredi Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan yurt hizmetleri kapsamında öğrencilere sunulan yemek hizmetlerinin fiyatları ve saatleri açıklandı.

Kredi Yurtlar Kurumu, 2014-2015 öğretim yılında uygulanacak ana yemek fiyat listesini açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Kredi Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan yurt hizmetleri kapsamında öğrencilere sunulan yemek hizmetlerinin fiyatları ve saatleri açıklandı.

Kredi Yurtlar Kurumu, 2014-2015 öğretim yılında uygulanacak ana yemek fiyat listesini açıkladı. KYK yurtlarında yemek saatleri bu yıl itibari ile yenilendi. Geçtiğimiz senelerde 16.00 ile 24.00 da verilen akşam yemeklerinin yerini, 14.00 – 24.00 olarak değiştirildi. KYK yurtlarında sabah kahvaltıları da 06.00 – 12.00 arasında veriliyor. 


 
Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayşe
ayşe - 9 yıl Önce

bende yurtta kalan öğrencilerden biriyim yemek liseteleri neden yurtlarda asılmıyor ve burda ki yemek çeşitlerinden neden bizim yurtta da çıkmıyor?

Funda özsoy
Funda özsoy - 8 yıl Önce

Ne olacak herkes kendi başına hareket ediyor ve buna dur diyen de yok

pelin
pelin - 3 yıl Önce

Bulisteyle hic bir alakasiyok hic boyledegil hersey cok pahali

SIRADAKİ HABER