LYS SINAV SONUÇLARI İÇİN ÖSYM'DEN FLAŞ KARAR (2016 LYS sonuçları açıklandı mı?)

LYS SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI YARINA ERTELENDİ!

LYS SINAV SONUÇLARI İÇİN ÖSYM'DEN FLAŞ KARAR (2016 LYS sonuçları açıklandı mı?)
Milyonlarca öğrencinin beklediği LYS sınav sonuçları için ÖSYM son açıklamayı yaptı. Bugün açıklanması beklenen LYS sınav sonuçlarının yarın açıklanacağı ÖSYM'nin sonuç sayfasından duyuruldu. ÖSYM sonuç sayfasını açan adaylar "2016 LYS sonuçları 19 Temmuz'a ertelenmiştir" yazısı ile karşılaştı.
 
LYS SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI YARINA ERTELENDİ!
 
Bugün öğle saatlerinde açıklanması beklenen LYS sınav sonuçlarının akşam saatlerinde açıklanacağı beklentisi de az önce ÖSYM'den gelen açıklama ile sona erdi. ÖSYM'den yapılan son açıklamaya göre LYS sınav sonuçları 19 Temmuz 2016'da (yarın) açıklanacak.
 
LYS sonuçları ile ilgili adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar LYS sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet adresinden, sms ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. İnternet sayfasındaki duyurular adaylara tebliğ hükmünde olup YGS sonuçları da LYS sonrasında internetten duyurulacak olan sınav sonuç bilgilerinde de yer alacaktır.

LYS SONUÇLARINI AÇIKLANDIĞINDA BU LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ!
 
İyi bir üniversiteye girmek için çaba harcayan binlerce aday için heyecanlı bekleyiş başladı. ÖSYM'nin, bugün öğleden sonra Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) sonuçlarını açıklaması bekleniyordu. Öğrencilerin heyecanlı bekleyişi sosyal medyaya da yansıdı. İşte adayların Twitter’daki paylaşımlarından birkaçı.
Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER