YURTKUR TANITIM GÜNLERİ İLE ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRECEK !

Yurtkur, öğrencileri yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hakkında bilgilendirmek ve yurtlara yönlendirmek amacıyla “YURTKUR Tanıtım Günleri” düzenleyecek.

YURTKUR TANITIM GÜNLERİ İLE ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRECEK !

 

"YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU ÇALIŞANLARI, ÖĞRENCİLERİ OTOBÜS TERMİNALLERİNDE VE GARLARDA KARŞILAYARAK DANIŞMANLIK HİZMETİ VERECEKTİR…
 
Fakülte, yüksekokul ve yurtlara kayıt için gelen öğrencileri, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu hakkında bilgilendirmek ve yurtlara yönlendirmek amacıyla 81 ildeki il merkezlerinde bulunan şehirlerarası otobüs terminallerinde ve garlarda 3-14 Eylül 2012 tarihleri arasında (Cumartesi- Pazar günleri dahil) “YURTKUR Tanıtım Günleri” kapsamında “Danışma Masaları” kurulacaktır.
 
Kurum çalışanlarından seçilen rehberler 3-14 Eylül 2012 tarihleri arasında (Cumartesi- Pazar günleri dahil) otobüs terminallerinde öğrencileri bekleyeceklerdir.
 
YURTKUR Tanıtım Günleri kapsamında kurulacak Danışma Masaları uygulaması ile; ailesinin bulunduğu şehirden ayrılarak, başka bir ilde öğrenime başlayacak olan gençlerin, geldikleri şehir, barınacakları yurt, burs/kredi hizmetleri ile ilgili izlenecek yol, imkanlar, hizmetler, ulaşım, … vb. hakkında doğru ve direk bilgiye ulaşmalarını sağlamak amaçlanmıştır. Öğrenci veya veli tarafından talep edildiği takdirde tanıtım yapılan il dışındaki diğer bölge ve yurt müdürlükleri hakkında da bilgi aktarılacaktır." 
Hasan ALBAYRAK  Genel Müdür
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER