BYLOC'UN ÜÇ RENK OLMASININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ

By Lock'un mavi, turuncu ve kırmızı şeklinde üç renk üzerinden tanımlanmasının nedeni öğrenildi.

BYLOC'UN ÜÇ RENK OLMASININ SIRRI ÇÖZÜLDÜ
 
Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Berkant Karakaya'nın, yürüttüğü soruşturma sonrasında 150'si tutuklu toplam 267 sanık için hazırladığı bin 300 sayfalık iddianamede, FETÖ ilişkilerine yönelik çarpıcı detaylar yeraldı. İddianamenin en dikkat çeken bilgilerini, 'Kuzgun' kod adlı gizli tanık verdi. 
 
BYLOCK'UN ÜÇ RENK OLMASININ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI
 
İddianamede, By Lock'un mavi, turuncu ve kırmızı şeklinde üç renk üzerinden tanımlanmasının nedeni de öğrenildi.
 
Buna göre iddianamede bu bölümde, "Mavi renk olarak belirtilenlerin kullanma biçiminin, anılan programın ADSL üzerinden indirilmesi durumunda, kullanılan kişinin tespitinin zor olması, bu şekilde sadece indirmeyi yapan ADSL sahibinin gözükeceği, Wİ Fİ üzerinden indirildiğinden açık kimliğin tespit edilmesi ile ilgili problemlerin bulunmasıyla ilgilidir.
 
En zayıf kullanma biçimi olarak kabul edilerek, en zayıf delil grubundadır. ByLock'un bir bölümünün turuncu renk olarak sınıflandırılmasındaki sebebin ise bu grupta kırmızı renk gruplamasına göre, yanılma payının biraz daha fazla olduğu, ancak kullanım alanının çok olduğu şeklindeki tanımlamadır. Kırmızı olarak yapılan gruplandırmada ise, kırmızının yoğunluk payının fazla olduğu, yanılma payının az olduğu şeklindedir" denildi. 
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER