Anadolu Üniversitesi açıkladı: AÖF soruları ve cevap anahtarı 2024 görüntüleme ekranı

AÖF bahar dönemi ara sınav soruları yayınlandı. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri 23-24 Mart tarihinde düzenlenen sınavın soru ve cevap anahtarına internet üzerinden ulaşabilecek. Adaylar AÖF ara sınav soruları sorgulama ekranında sınavda karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını görüntüleyebilecek. Ara sınav sorularına ilişkin itirazlar ise 2 (iki) iş günü içerisinde Öğrenci Otomasyonu üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki 2024 AÖF soruları ve cevapları nasıl görüntülenir? İşte, AÖF soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı

Anadolu Üniversitesi açıkladı: AÖF soruları ve cevap anahtarı 2024 görüntüleme ekranı

AÖF cevap anahtarıyla beraber öğrencilerin sınavda karşılarına gelen soruların doğru yanıtları belli oluyor. Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencileri, soruları doğru cevaplayıp cevaplamadıklarını öğrenebilmek için AÖF sorularına ve cevaplarına göz atıyor. Anadolu Üniversitesi bahar dönemi ara sınavları 23 Mart Cumartesi günü saat 09.30’da başladı. Sınavlar öğleden sonra ve Pazar günü yapılacak oturumlarla devam etti. Açıktan aldıkları eğitimlerle beraber iki yıllık ve dört yıllık bölümlerden mezun olmak isteyen adaylar sınavlarda dersleri başarıyla geçebilmeleri için not ortalamalarının en düşük 35 olması gerekiyor. AÖF soruları ve cevapları T.C. kimlik numarası, öğrenci numarası ve şifreyle beraber sorgulanabilecek. Peki AÖF soruları ve cevapları nasıl sorgulanır? İşte, AÖF ara sınav soruları ve cevapları öğrenme yöntemi…

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI 2024 AÇIKLANDI

Anadolu Üniversitesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi ara sınav soruları ve cevapları yayınlandı. Öğrenciler Anadolum eKmapüs'te ilgili dersin sayfasında yer alan çıkmış Sınav Soruları sekmesinden cevap anahtarını kontrol edebilirler.

SORULARA İTİRAZ SÜRECİ 26 MART'TA BAŞLIYOR 

2023-2024 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav sorularına itirazlar 2 (iki) iş günü içinde Öğrenci Otomasyonu üzerinden yapılabilir. 26 Mart 2024 Salı 17.30’dan sonra yapılacak itirazlar işleme alınmayacaktır.

AÖF CEVAP ANAHTARI SORGULAMA EKRANI

Anadolu Üniversitesi, AÖF soruları ve cevapları ekampus.anadolu.edu.tr adresinden erişime açılıyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresiyle beraber ara sınav sorularını ve cevaplarını görüntüleyebilirler.

AÖF soruları ve cevapları alternatif olarak e-Devlet giriş seçeneğiyle beraber sorgulanabilir. AÖF cevap anahtarı ekranında adaylar soruların A, B, C, D, E şıklı doğru yanıtlarını görüntüleyebilecek.

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRECEK

AÖF bahar dönemi ara sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Sınav değerlendirilirken her testteki doğru cevapların sayısından yanlış cevapların dörtte biri düşülerek puan hesaplaması yapılacak. Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Başarı notu alt sınırı 35 olarak belirlenirken bu notun altında olan öğrencilere FF harf notu verilecek.

NOT ORTALAMASINA %30 ETKİ EDECEK

Mart ayında yapılacak ara sınavlar, dönem sonu not ortalamasına %30 etki edecek. Bahar dönemi dönem sonu sınavları 25-26 Mayıs’ta yapılacak. Mayıs ayındaki sınavlar ise adayların puan ortalamasının %70’ini oluşturacak.

TELAFİ VEYA BÜTÜNLEME SINAVI OLMAYACAK

Anadolu Üniversitesi Senato kararı gereği, Açıköğretim Fakültesinde telafi veya bütünleme sınavı düzenlenmiyor. Bahar ve güz döneminden başarısız dersi bulunan öğrenciler yaz okulu sınavlarına katılıyor. Yaz okulu sınavları, açıklanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. AÖF yaz okulu sınav sonuçları not ortalamasının tamamını oluşturacak.

NTV

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER