GAZA GELİP SURİYE'YE FİLAN GİRECEK DEĞİLİZ

Hüseyin Çelik: Gaza gelip Suriye'ye girecek değiliz

GAZA GELİP SURİYE'YE FİLAN GİRECEK DEĞİLİZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik yerel seçim öncesi partinin oy oranının yüzde 51,4 olduğunu açıkladı. Çelik'in açıklamasına göre, yapılan son anketlerde AK Parti'nin oy oranı 51,4...
 
Ayrıca gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Çelik şunları söyledi:
 
“Mübarek’in tahliyesiyle adalet duygusu yara aldı. Silah adalete hükmetmiştir, vicdanlar yara almıştır. Biz darbe yapanların yanında yer almaktansa onların uzağında kalmayı her zaman tercih ederiz. Bizim Mısır ve Suriye halkıyla hiçbir zaman problemimiz olmadı. Ama oradaki yönetimlerle her zaman problemimiz oldu. Şimdi de var.
 
 
'GAZA GELİP SURİYE'YE FİLAN GİRECEK DEĞİLİZ'
Diplomaside kısa vadeli hesaplar yapanlar borsada kısa vadeli tepe taklak olanlara benzerler. AK Parti hiçbir zaman maceracı bir dış politika gütmedi. Biz gaza gelerek Suriye’ye filan girecek değiliz. Biz duygularımızı muhafaza ediyoruz. Aklımız duygularımızı idare ediyor.
 
Mısır’da planlı bir katliam yapıldığı Uluslararası Af Örgütü tarafından tespit edilmiştir.
 
 
'GELİŞMİŞ ÜLKELERDEN İYİ DURUMDAYIZ'
Biz açık bir ekonomi yürütüyoruz. Küresel dünyada artık hiç kimse antenlerini dünyaya kapatamaz. New York Borsası'nda birileri öksürdüğünde Borsa İstanbul’da birileri grip olabilir.
 
Biz borcumuzun milli gelire oranımız açısından gelişmiş ülkelerden daha iyi durumdayız. Karamsarlığa gerek yok Türkiye ’de siyasi istikrar var. Tüm olumsuzluklara rağmen turizm gelirlerimizde ciddi bir gelişme var. Ekonomik veriler gelişmiş ülkelerden daha iyi durumdadır. Nazar değmesin diyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER