ZONGULDAK'TAKİ OKULDA ÖĞRETMEN - MÜDÜR TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Zonguldak Ereğli’deki bir okulda, öğretmen ile okul müdürü arasında yaşanan tartışmalar git gide büyüyerek içinden çıkılmaz bir hal aldı.

ZONGULDAK'TAKİ OKULDA ÖĞRETMEN - MÜDÜR TARTIŞMASI BÜYÜDÜ
Zonguldak'taki okulda akıl almaz olay!
 
Zonguldak Ereğli’deki bir okulda, öğretmen ile okul müdürü arasında yaşanan tartışmalar git gide büyüyerek içinden çıkılmaz bir hal aldı.
 
 
İngilizce öğretmeni Gül Sezgin , okul müdürünün kendisine hakaretler ettiğini savundu.
 
Okul Müdürü Atilla Bozkurt 'la ilgili iddialar şok edici
Ereğli’deki Çayırlı Yüksel Balcı Orta Okulu ’nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Gül Sezgin’in, okulun müdürü Atilla Bozkurt hakkında dile getirdiği iddialar şok edici.
 
İddiaya göre, her şey 20 Eylül 2013 tarihinde Okul Müdürü Bozkurt’un ‘İngilizce Dersi Zümre Toplantısı’ yaptığı gün başladı. Bozkurt’un toplantıda İngilizce sınavıyla ilgili bilgilendirme yapması üzerine söze giren Gül öğretmen başka okullardan gelen nakil öğrencilerin derslerde başarı sağlayamadığını söyledi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Iddialara göre Gül öğretmeni hedef alan Bozkurt, önce işini yapamamakla suçladı, sonra da Gül öğretmenin itirazı üzerine üstüne yürüyerek, ‘Defol git’ deyip odadan kovdu.
 
Olaylar sadece bununla da bitmedi. Gül öğretmenin iddiasına göre; aynı gün dersinin boş olduğu bir saatte öğretmenler odasında otururken, Müdür Bozkurt toplantıdaki halinden daha sinirli bir şekilde odaya gelerek, kendisine vurmak için üzerine yürüdü. Odada bulunan müdür yardımcısı ve birkaç öğretmen Bozkurt’u güçlükle durdurabildi.
 
Ağır hakaretlerde bulunduğu iddia edilen okul müdürünün bu olayların üzerinden daha bir hafta geçmemişken, bu kez okul personelinin kendi parasıyla tuttuğu servis aracında Gül öğretmeni hedef aldığı da öne sürüldü. Öğretmen olan diğer arkadaşıyla, şoför koltuğunun arka sağ tarafında oturan Gül öğretmen, Müdür Bozkurt’un araca binmesiyle, arkadaşı ve kendisine el hareketiyle ‘Geçin arka tarafa oturun, burası benim yerim’ dediğini savundu. Servis aracında belli bir oturma düzeninin olmadığını belirten Gül öğretmen, tatsızlık yaşanmaması için, arkadaşıyla arka koltuklara geçtiğini belirtiyor.
 
Olayların tutanakla kayıtlara geçtiğini belirterek Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve diğer ilgili makamlara yazdığı dilekçeyle şikayetini belirten Gül öğretmen, dilekçesinde bu olayların hem kendisini ve hem de ailesini olumsuz etkilediğini ifade ediyor.
 
Konuyla ilgili Samanyoluhaber.com’un ulaştığı okul Müdürü Atilla Bozkurt ise; Söz konusu iddiaları yalanlayarak ‘memuriyet gereği basına demeç vermesinin mümkün olmadığını’ ifade etti
 
 
 
SAMANYOLUHABER.COM
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Konyalı
Konyalı - 11 yıl Önce

Müdürün başını yemeye çalışan bir öğretmen. Hayırlısı bakalım.

SIRADAKİ HABER