Kredi Kartı Borç Yapılandırması İle İlgili Şartlar Belli Oldu

Kredi kartı borç yapılandırması başvuru şartları neler? Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırma faiz oranı ne kadar? 

Kredi Kartı Borç Yapılandırması İle İlgili Şartlar Belli Oldu

Kredi kartı borç yapılandırma başvuru şartları ve başvuru şekilleri neler işte detaylar.

Kredi kartı borcu olan vatandaşlar Ziraat Bankası'na başvurarak kredi kartı borçlarını yapılandırabilecek. Uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşları da kapsayacak.

Başvuru Şekli; Vatandaşlar kredi kartı borçlarının yapılandırılması için Ziraat Bankası şubelerine başvuru yapabilecek. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

Başvuru şartları; 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER