Bakan o sözler için özür diledi

Sağlık Bakanı Akdağ, asgari ücretten ve taşerondan şikayet eden görme engelli vatandaşı terslemiş, daha sonra ise sözlerinin yanlış aksettirildiğini idda etmişti. Ancak kamuoyunda büyük tepki çeken olayda bugün yeni bir gelişme yaşandı ve Bakan Akdağ, görme engelli vatandaşı arayıp "Yorgundum, özür dilerim" dedi.

Bakan o sözler için özür diledi
SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, Batman'da " Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Para kazanıyorsun değil mi?" diyerek azarladığı görme engelli 29 yaşındaki Nurullah Mehmetoğlu'ndan bugün özür diledi. Akdağ'ın bugün kendisini telefonla aradığını ve 'Yorgundum o sözleri kullandığım için özür diliyorum' dediğini aktaran Mehmetoğlu, "Bakan olduğu için özrünü kabul ettim" dedi.

Batman'da pazar günü Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne giderek, incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, personelle yemek yerken çalışanlar sorunlarını iletti. Hastanenin santralinde çalışan görme engelli Nurullah Mehmetoğlu da Bakan Akdağ'a sorunlarını anlatmak istedi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Bakan Akdağ'ın yanına gelmesine yardımcı olduğu Nurullah Mehmetoğlu, "Biz burada asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarının iyileştirilmesini istiyoruz" dedi.



Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER