HÜSEYİN ÇELİK CEMAATE ÖVGÜ YAĞDIRDI

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, cemaat üyelerinin Doğu ve Güneydoğu'daki faaliyetlerine övgüler yağdırdı.

HÜSEYİN ÇELİK CEMAATE ÖVGÜ YAĞDIRDI
Hüseyin Çelik'ten cemaate övgü
 
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, cemaat üyelerinin Doğu ve Güneydoğu'daki faaliyetlerine övgüler yağdırdı.
 
 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, cemaate övgüler yağdırdı. Gülen Hareketi'nin Kimse Yok mu Derneği aracılığıyla Doğu ve Güneydoğu'da kurban bayramı boyunca, kurban eti dağıttığını söyleyen Çelik, buralara gidenleri ise neferler olarak nitelendirdi.
 
AK Partili Çelik, bayramın bir bölümünü evinden uzakta geçiren Kimse Yok Mu Derneği'nin "neferlerinin" her türlü övgüyü hak ettiğini belirterek, "Hükümetimiz sosyal devletin bütün uygulamaları ile dar gelirlilerin yanında yer alıyor. Ne mutlu bize ki, aynı zamanda sosyal milletiz" dedi.
 
Çelik, Twitter hesabından yazdığı mesajda, bugünlerde Doğu ve Güneydoğu'dan büyükşehirlere kalkan uçakların yarısını vazifeden dönen Kimse Yok Mu Derneği gönüllülerinin doldurduğunu kaydederek, şunları ifade etti:
 
"Bursa'dan, Balıkesir'den, İstanbul'dan, Ankara'dan; özetle Batı'dan Doğu'ya gönül köprüsü kuran Kimse Yok Mu Derneği'ni candan tebrik ederim. Hükümetimiz sosyal devletin bütün uygulamaları ile dar gelirlilerin yanında yer alıyor. Ne mutlu bize ki, aynı zamanda sosyal milletiz. Diğergam olmak en önemli insani vasıftır. Fakiri, zayıfı, hastayı, engelliyi, kimsesizi vs. görüp gözetmek elbette devletin vazifesidir. Ancak bizim medeniyetimiz alimi cahilden, zengini fakirden, güçlüyü zaiften sorumlu kılar. Tam da böyle bir misyonla Bayramın en azından bir bölümünü evinden uzakta geçiren Kimse Yok Mu'nun neferleri her türlü övgüyü hak ediyor."
Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER