Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı İle İlgili Flaş Gelişme

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda, 2 Ekim' tarihinden beri kayıp olan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetiyle ilgili Türkiye’ye gelen Suudi heyeti, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldiği öğrenildi.

Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı İle İlgili Flaş Gelişme

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetiyle ilgili ortak inceleme yapılması öngörüldü, Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelen heyetin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. 

Suudi heyeti taşıyan 10'a yakın araç konvoyunun, Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldiği, burada ilgili emniyet yetkilileri ile temas kurduğu iddia edildi.

Suudi heyet, emniyetten ayrıldı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturmak için Türkiye'ye gelen Suudi heyet, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden 2 saat boyunca bilgi aldı. Heyet daha sonra emniyetten ayrıldı.

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturma için Türkiye'de bulunan Suudi heyet, öğle saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. 2 saat boyunca Terörle Mücadele Şubesi'nde emniyet yetkililerinden bilgi aldıktan sonra ayrıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER