POLİS OKULUNUN AÇILIŞI DUA İLE YAPILDI

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulunun açılışında müftü dua etti.

POLİS OKULUNUN AÇILIŞI DUA İLE YAPILDI
Polis okulunun açılışında müftü dua etti
 
ERZURUM Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 2013-14 eğitim- öğretim dönemininin açılışında İl Müftüsü Hasan Çınar sahneye çıkarak dua etti.
 
Merkez Palandöken İlçesi’nde bulunan PMYO’nun eğitim-öğretim açılış törenine Vali Ahmet Altıparmak ile eşi Özden Altıparmak, Başsavcı Ramazan Apaçık, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile eşi Sevilay Yıldız, PMYO Müdürü Abdullah Şahin, Trafik Tescil Denetleme Şubesi Müdür Yardımcısı Senem Çınarbaş Akın, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, akademisyen, sivil toplum Kuruluşlarının temsilcileri, emniyet müdür ve amirleri ile PMYO öğrencileri katıldı. Açılışta ilk olarak halk oyunları ekibiyle birlikte sahneye çıkan bir polis adayı tören kıyafetiyle zeybek gösterisi yaptı. Daha sonra da dadaşlar ’bar’ oynadı.
 
PMYO öğrencileri ’Sağlıklı bir hayat için sigarayı çöpe at’ kampanyası dahilinde sigarayı bıraktıklarını belirterek paketleri izleyenlerin önünde çöpe attılar. Silah takımı ve karete gösterisinin ardından sahneye İl Müftüsü Hasan Çınar çıktı. Müftü Çınar yaklaşık 7 dakika dua ederek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Çınar, dua ederken salonda bulunan yaklaşık bin kişi ellerini açarak ’Amin’ dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER