DESTEKLEME KURSLARI AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanlığı müsteşarı Yusuf Tekin'den destekleme kursları ile ilgili açıklama geldi. Resmi twitter adresinden açıklama yapan müsteşar Tekin, şunları ifade etti...

DESTEKLEME KURSLARI AÇIKLAMASI
   MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den destekleme kursları ile ilgili açıklama geldi. Resmi twitter adresinden açıklama yapan Müsteşar Tekin, şu ifadeleri kullandı: 1. Okullarda açtığımız destek ve yetiştirme kurslarımız çok yoğun ilgi görüyor.2. Öğrencilerimizin eğitimle ilgili her ihtiyacın mümkün mertebe okullarımızda çözmesi temel hedefimiz.3. Öğrencilerimizin okul dışında başka bir desteğe ihtiyaç duymaması çok önemli.4. Kursların sağlıklı yürümesi gerekli tüm tedbirleri aldık.5. Başta kurs vermeyi kabul eden öğretmen ve idarecilerimiz olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkürler.
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
HASAN YOSUNKAYA
HASAN YOSUNKAYA - 7 yıl Önce

SAYIN MÜSTEŞARA KATILIYORUM BİRDE DESTEKLEME KURSLARINDA MÜDÜRLERE DE KURS ÜCRETİ VERİLİRSE KATILIM VE BAŞARI DAHA DA ARTAR.OKUL MÜDÜRLERİNE NÖBET ÜCRETİ YOK, KURS ÜCRETİ YOK BİR DE MÜDÜRLERE SİZ ÖĞRETMENSİNİZ DENİLİYOR. İLGİLİLERİN DİKKATİNE SUNULUR.

Merhaba
Merhaba - 7 yıl Önce

Şu müdür ler adamına göre kurs acmasa öğrenci belirlese kurs alacağı dersi ne kadar adil olur

SIRADAKİ HABER