Türk Eğitim Sen'den İstanbul Milli Eğitim Müdürü'ne 2. Açık Mektup

Türk Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu şube başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, il millî eğitim müdürü Levent Yazıcı'ya ikinci bir mektup yazdı.

Türk Eğitim Sen'den İstanbul Milli Eğitim Müdürü'ne 2. Açık Mektup

Türk Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, il millî eğitim müdürü Levent Yazıcı'ya ikinci bir mektup yazdı ve yeni sorular sordu.

"İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı'ya 2. Açık Mektup...

05.07.2021 tarihinde kamuoyuyla paylaştığımız açık mektubumuzda Çekmeköy Alemdağ İlkokulu Müdürü Mahir Dönmez hakkında müfettişlerce getirilen  idarecilik görevinin üzerinden alınması teklifinin uygulanmamasının gerekçelerini sormuştuk.

Açıklamalarımız üzerine 06.07.2021 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ,Mahir Dönmez'i apar topar Ümraniye Şehit Askeri Çoban İlkokulu'na geçici olarak görevlendirmiştir.Kadrosu ise halen Alemdağ İlkokulu Müdürü olarak durmaktadır.
Sayın Levent Yazıcı'nın aşağıdaki sorularımızın cevaplarını kamuoyuyla paylaşmasını istiyoruz.

1- Mahir Dönmez'in üzerinden idarecilik görevini almamakta neden ısrarcısınız ? Sizin göreviniz yasa ve yönetmeliklere uygun davranmak değil midir ? Yasalara aykırı işlem yapmaya devam ederseniz hakkınızda Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağımızı buradan beyan ediyorum.
2- Hakkında zimmet çıkarılan,kademe ilerlemesini durdurma ve birden fazla maaş kesim cezası aldığı halde görevde tutmaya devam ettiğiniz başka müdür var mıdır ?
3-Geçen yıldan beri geçici görevlendirme yapmanızın gerekçesi nedir ?
Acaba bu yıl Alemdağ İlkokulu'nda 8 yılı dolacağı ve ilçe içinde daha iyi bir okula normal yer değişikliği ile gitmesi için vakit kazandırmak derdinde misiniz ?
4-Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlarına,bilinen mevzuatın dışında farklı mevzuat hükümleri uygulanıyor da biz mi haberdar değiliz ?
Kanunlar önünde herkes eşit diye biliyoruz.Acaba yanılıyor muyuz ?
5-Bu kadar entrikayı geçmişte çokça ,özellikle 2014 yılı idareci kıyımında yaşamıştık.Arkasında FETÖ parmağı olduğu ortaya çıkmıştı.
Acaba halen yetkili makamlarda kripto FETÖ'cüler mi görev yapmaktadır ?
Buradan açıkça ilan ediyorum.Yaptığınız yandaş kayırmacılığı ve kanunsuz uygulamaları ifşa etmeye devam edeceğiz.O koltuklarda rahat oturamayacaksınız.Ya işinizi hakkıyla yaparsınız ya da hakkınızda gereği er geç yapılır.
Size son sözümüz şudur ki ;
"Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor. Doğrusu Allah, bununla size ne güzel öğüt veriyor! Şüphesiz ki Allah hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir."
(Nisâ suresi / Ayet 58)

Ali İhsan Hasanpaşaoğlu
Türk Eğitim Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER