Bankaların Mesai Saatleri Değişti

Kovid-19 salgınında son günlerdeki vaka sayısındaki artıştan dolayı 81 ilde yeni tedbirler alınmaya başlandı. Bu tedbirlerden birisi de bazı bankaların çalışma saatlerinin değişikliği oldu.

Bankaların Mesai Saatleri Değişti

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde alınan tedbirlerde artış yaşanıyor. Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle alınan yeni tedbirler alınırken bankalar da mesai saatlerinde değişikliğe gitti. Bu nedenle çok sayıda vatandaş tarafından bankalar kaçta açılıyor sorusunun yanıtı araştırılıyor. Bazı bankaların banka çalışma saatleri ile ilgili duyuru yaptığı ve değişikliğe gittiği görüldü. Şu ana kadar İş Bankası, HSBC, Ziraat, ING Bank, Yapı Kredi, Garanti BBVA, QNB Finansbank, Denizbank ve Akbank hizmet saatlerinde değişikliğe gitti ve müşterilerine sosyal medya aracılığıyla duyurdu. 

Koronavirüs salgını ile ilgili olarak ülke genelinde alınan yeni tedbirlerlerin yanı sıra bazı bankaların açılış saatleri ve kapanış saatleri de değişti. Bankalar bilgilendirme mesajları ve internet sitelerindeki duyurularıyla müşterilerine yaptıkları değişiklik konusunda bilgi verdi.Bankaların yeni mesai saatleri genelde şu şekilde oldu.  "Saat 10:00-12:30 /13:30-16:30"  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER