ANKARA POLİSİNİN 12/12 İSYANI

Emniyet-Sen'in sosyal medya hesabından, Ankara Valiliği'nin tüm polis birimlerinin 12/12 esasına göre çalışmasını istediğine dair belge paylaşıldı ve karara tepki gösterildi

ANKARA POLİSİNİN 12/12 İSYANI
Emniyet-Sen Genel Merkezi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda polislere 12 saat mesai zorunluluğu getirildiği açıklandı.  Radikal'de yer alan habere göre  İl Emniyet Müdürü Bülent Kantar’a tepki gösteren Emniyet-Sen bu karara karşı “12-12 yetmez 24-12 çalışalım Bülent Kantar. 1 Hafta oldu Ankara kadrosu normale döneli” ifadelerini kullandı.
Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Şimdi Vali ve Emniyet Müdürleri yine koltuk derdine düşüp polislerin çalışmasını 12/12 hatta 16/8 hatta ve hatta 18/6 sistemine çevirecekler. Her zamanki gibi boş boş duba gibi her yere dizecekler ve polisleri fizyolojik ve psikolojik olarak iyice bitirecekler."



Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ankara polisi
Ankara polisi - 8 yıl Önce

Sayin cumhurumuz sayin Başbakanimiz sayin yetkililer bu polisi 12// 12 calişdirmaniz cozum dehil bunlarda insan bunlarinda Aileleri ve cocoklari var Bunlarlada ilgilenmesi gerekiyor Sizler istihbarati saglam yaparsaniz bu olsylar kendiliginden cozulecekdir. Boyle devam edetse polis kendini kayip edip intiharlar başliyabilir. LUTFEN SOKAKDA DOLAŞAN KOPEGE VERDİGİNİZ DEHERİN YARİSİNİDA POLİSE VERİN.

SIRADAKİ HABER