DİYARBAKIR'DA MEMURSEN VE KESK PKK'NIN SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU

Memursen Diyarbakır da özerklik mi ilan etti ? Yoksa atmış olduğu bu imzadan Ahmet GÜNDOĞDU haberdar mı ?

DİYARBAKIR'DA MEMURSEN VE KESK PKK'NIN SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDU
Son dönemde Memursen'in doğu ve güneydoğu illerinde ki şubelerinin açık açık Bdp'nin taşeronu olan sivil toplum örgütleri ile dirsek teması yaptığı görülmüştü .

Bir çok çevreler Memursen'in iktidara yakın olduğu için oluşturmuş olduğu toplumsal baskı yüzünden bu olaylara sessiz kalmış ve geçiştirmişti.

Kimisi koltuk derdinden , kimisi de ihale derdinden haksızlık karşısında tek bir kelime edemez oldu.

Hatta memur siteleri bile korkusundan bunu ifşa edemiyor.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR.

Memursen Genel Başkanı Sayın Ahmet GÜNDOĞDU'YA  açık açık soruyoruz, Memursen Diyarbakır İl Temsilciliğinizin imzası da bulununan, BDP'nin  fikirleri doğrultusunda hazırlanmış olan ve  13 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili olarak hazırlanan raporu içinize sindirebiliyor musunuz ?

BDP = PKK

Evet yalaka basın bunu yazamıyor, Ancak her BDP etkinliğinde bebek katili şerefsiz Aponun  resimleri açılıyor.

BDP etkinliklerinde resmen PKK propagandası yapılıyor. BDP Diyarbakırı Başkent ilan edip özerklik ilan ediyor.

Hadi KESK'i anladık da , Memursen İl başkanlığıda açık açık BDP'nin taşeronluğunu yapan İnsan Hakları Derneğinin bu eylemve bildirilerine imza atıyor.

MEMURSEN KİMDEN TARAF...

Sayın Ahmet GÜNDOĞDU, şahsınızın ve sendikanızın sivilleşme adına taraf duruşunu defalarca burada takdir ettik. Ancak Memursen Diyarbakır İl örgütününüzün imzası bulunduğu rapor Türk Milletinden yana taraf olan bir rapor değil, resmen PKK'nın sözcülerine ve taşeronlarına destek veren bir imzadır.

Sayın GÜNDOĞDU, bu konu hakkında eminiz ki en az biz basın mensupları  kadar tabanınızı oluşturan Milliyetçi ve muhafazakar insanlarda sizlerden bir açıklama beklemektedir.

Diyarbakır ilinde PKK taşeronlarının havuzuna su taşıyan Memursen örgütünüzün imza attığı rapor yalandır. Düzmecedir. Tamamen askere karşı olan düşmanlığın dışa vurumudur.

Kaldı ki 13 Şehit verdiğimiz hain pusudan, 1 saat sonra bölgeye helikopterlerin geldiği raporlarla ve olayda yaralı düşen askerlerimizin ifadesiyle subut bulmuştur.

Eli kanlı Pkk köpeklerinin , hain pusu ve saldırısıyla şehit olan 13 fidanımız, unutmayın ki sizin ve bizim rahatımız için şehit oldu.

Sonuç olarak eli kanlı şerefsizlerin taşeronluğunu yapan bir  bölücü partinin fikirleri ekseninde hazırlanmış olan rapora, memurları temsil eden KESK ve MEMURSEN'in imza atması kabul edilemez bir tutumdur.

Memursen Diyarbakır İl Teşkilatı bu rapora imza koyarken Genel Merkezle istişare etmiş midir ? Yoksa Memursen Diyarnakır İl teşkilatı da özerkliğini ilan mı etmiştir ?

Bu sorulara Ahmet GÜNDOĞDU'nun en kısa zamanda cevap vermesi gerekmektedir.

Devlet memuru olarak hem bu devletin ekmeğini yiyeceksin hemde devlete kurşun sıkan şerefsizlere taşeronluk yapacaksın.

Bunun başkaca açıklaması da bulunamaz.


Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet  memursenli
ahmet memursenli - 13 yıl Önce

işinize gelmedi değil mi ergenekon avukatları

SIRADAKİ HABER