ERDOĞAN'DAN FLAŞ 2010 KPSS AÇIKLAMASI

Cumhurbaskanı Erdogan: İptal edilen KPSS'de soruları çaldığı tespit edilenler ayıklanacak, hak edenler kalmaya devam edecek.

ERDOĞAN'DAN FLAŞ 2010 KPSS AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT canlı yayınında 15 Temmuz darbe girişimini ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.
Erdoğan, ''Tespit edilenlerin hepsi ayıklanacak. Hak edenler, hakları iade edilmek suretiyle iade-i itibara kavuşacaklar. KPSS ile ilgili o noktada başladı ya, neye göre başladı, araştırmalar yapılıyor. Hak etmeyenler tamamen ayıklanacak, hak edenler de kalacak. 2010 itibariyle şu an bu çalışma yapılıyor. Araştırma yapılmak suretiyle kopya çekenler çıkarılacak, bir de tabii üyelikleri tescil edilenler memuriyetten çıkarılacak.'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA YILMAZ
MUSTAFA YILMAZ - 8 yıl Önce

ÖĞRETMENLİK YAPMA HAKKI BULUNAN KAMU PERSONELİ KİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?1) Kamu personeli iken üniversitelerin ilgili bölümlerini bitirip öğretmenlik yapma hakkına sahip olmuş aday öğretmen olacak asil memurlar vardır2) KPSS ile kazandıkları memuriyette asaleti tasdik edilmiş kamu personeli içinde memuriyet öncesi MEB'e bağlı Özel Öğretim Kurumlarında öğretmenlik yapmış asil öğretmenler ve aday öğretmenler vardır.Özellikle " memuröğretmenler arasında öğretmen tanımına uyan kişiler yok, memuröğretmenler öğretmen değil ki! " diyenler için:Memuröğretmenler içinde ÖSS + ÖYS + LES (ALES)+ KPSS +... vs sınavlarından başarıyla çıkmış, Lisans - Tezsiz Yüksek Lisans - Pedagojik Formasyon eğitimini başarıyla bitirmiş, devlet okullarına ataması yapılmamış ama öğretmenlik yapma hakkı bulunan bu kamu çalışanları içinde memuriyette Temel-Hazırlayıcı-Uygulamalı Eğitim ve Sınavlarının ardından ASİL MEMUR olmuş; memuriyet öncesi MEB'e bağlı Özel Öğretim Kurumlarında Temel-Hazırlayıcı-Uygulamalı Eğitim ve Sınavlarını başarıyla geçip Öğretmenlikte Adaylığı kaldırılmış ASİL ÖĞRETMENLER de vardır!Asıl meslekleri olan öğretmenliği yapmak isteyen Memuröğretmenler diyor ki:Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Mağduriyetimizin Çözümüyle İlgili Devletimizin Tüm Birimlerindeki Sayın Yetkililer!On binlerce kişi arasından KPSS ile kazanarak bir iş sahibi olmayı başarabildik ama ömrümüzün sonuna kadar üniversite lisans diplomalarımızla, yüksek lisans bitirdiğimiz bölümlerle hiçbir ilgisi olmayan memur, VHKİ, bilgisayar işletmeni, şef, zabıt katibi, gümrük memuru, muhafaza memuru, ambar memuru, gişe görevlisi, adliye çalışanı, infaz koruma memuru, kaloriferci, itfaiyeci, şoför, hizmetli,...vs. olarak çalışmak devlet için de muazzam bir kaynak israfı, verimsiz istihdamdır.

AYLA GÜRLER
AYLA GÜRLER - 8 yıl Önce

Sayın : Cumhur Başkanım sesimizi duyun lütfennnnnnMilli Eğitim Bakanlığında kurum içi atama yolu ile öğretmenliğe geçme şansımız elimizden alındı bizlere öğretmenliğe geçmek istiyorsanız tekrar KPSS sınavına girip gelin diyorlar bizler zaten KPSS sınavını kazanarak geldik... 4 yıldır devam eden bu haksızlık bitsin artıkkkk

SIRADAKİ HABER