ÖĞRENCİ YUMRUĞU İLE HAYATINI KAYBETTİ

Öğrenci yumruğu sonucu başını çarpan okulun müdür yardımcısı 59 yaşındaki Mehmet Aktaş, yoğun bakımda 18 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

ÖĞRENCİ YUMRUĞU İLE HAYATINI KAYBETTİ

Kayseri Seyyid Burhaneddin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Teknik Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş'a,  12'nci sınıf öğrencisi F.Ş. raporunu kabul etmediğini öne sürerek yumruk attı. Başını asfalt zemine çarpan ve baygınlık geçiren müdür yardımcısı çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Mehmet Aktaş, ameliyata, daha sonra yoğun bakıma alındı. Olaydan sonra yakalanan ve sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan F.Ş., Ankara'ya gönderilirken, 18 günden bu yana yoğun bakımda tedavi gören Müdür Yardımcısı Mehmet Aktaş ise, bugün yaşamını yitirdi.

kaynak:memurlar.net

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan
ihsan - 10 yıl Önce

öğrencisine kzıdı diye nutuklar çekenler nerede şimdi.. yazıklar oslun.. artık öğrencileri tarafından öldürülen öğretmenelrin olduğu ülkede yaşıyoruz..

kayabey
kayabey - 10 yıl Önce

Devletimiz cumuk gereği bu çucuğa avukat verir. Öğretmenin yakınları kendi parası ile hakkını aramaya çalışır.Ve öğretmen suçlu bile çlkar.çıkarın mezarından atın hapise.öğretmenin ailesi zavallı SSÇ ye tazminat ödesin

SIRADAKİ HABER