ÖĞRETMENLERDEN SINAV BOYKOTU !

Bazı öğretmen sendikaları düşük zam nedeniyle sınavları boykot kararı aldı. Milli Eğitim bakanlığı sınavlarında görev kabul etmeme kararı aldılar. İşte o sendikalar ?

ÖĞRETMENLERDEN SINAV BOYKOTU !

 

 
Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü  tarafından yapılan sınavlarda salon başkanlığı ve sınav gözcülüğü yapan öğretmenlere diğer görevlilerden daha az ücret ödenmesi nedeniyle sınavlarda görev almayacağımızı kamuoyuna duyururuz.
EYSEN GENEL MERKEZİ
 
******
 
  Anadolu Eğitim Sen Sendikası ;  İtibarımız İade Edilene Kadar Boykottayız! sloganıyla sınavlara katılmayı boykot edeceğini açıkladı... 
 Anadolu Eğitim Sendikası
 
******
 
Özgür Eğitim Sendikası da boykot kararı alan sendikalardan...
 
Mesleğimize, şahsiyetimize yapılan saldırıları lanetlemek ve iktidar sahiplerini, iktidar şehvetinden uyandırmak için bundan böyle ÖZGÜR EĞİTİM-SEN Yönetim Kurulunun almış olduğu karar gereği MEB’nin yapmış olduğu hiçbir sınavda görev almama kararı almış bulunuyoruz.
 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ihsan
ihsan - 12 yıl Önce

ben buradan bütün sendika temsilcilerine sesleniyorum. benzer yönde karar alsınlar. uygulamaya koyalım.

ali kara
ali kara - 12 yıl Önce

evet sendikalar ! bundan sonraki adımlarda herkes sendikasından istifa edecek ayağınızı denk alın

hakan
hakan - 12 yıl Önce

ali kara bey...herkes bir sendikadan istifa ediyor zaten...bizim okulda 13 kişi aynı anda istifa edip bir başka sendikaya geçti...merak etmeyi,öğretmenler doğru yerde örgütlenmenin peşinde koşuyor ve doğru yapıyorlar...

ece
ece - 12 yıl Önce

evet bende eğitim birsenden istifa ettim.çok mutluyum.112 acil çalışanlarına250-300 arası zam yaparken bize %4 revamıydı.

SIRADAKİ HABER